fbpx
Select Page

 

Uitnodiging Chateau de Gressoux

Vrijdag 18 november 2011 20.00 uur
Brouwersgracht 136
Amsterdam

voor trainers, coaches, theatermakers, kunstenaars en alle andere mensen die iets te vertellen hebben en inspiratie willen delen.

Zoals enkelen van jullie wellicht weten zijn we de afgelopen drie jaar hard bezig geweest om Chateau de Gressoux (bij Vesoul in Frankrijk)  zo te verbouwen dat er een inspirerend verblijf mogelijk is voor ongeveer zo’n 20 personen.

Afgelopen seizoen hebben wij met een aantal trainers en hun diverse werkmethoden bekeken en hebben we de eerste groepen kunnen ontvangen voor inspiratie en een creatieve vakantie.

Graag nodigen wij jullie nu uit voor een gezellig Frans avondje waarbij wij, met de ervaringen van afgelopen zomer, een presentatie zullen verzorgen over de mogelijkheden van Chateau de Gressoux.

Wij hebben een aantal ideeen die wij samen met jullie willen bespreken om te bekijken op welke manier wij samen zouden kunnen werken bij het organiseren en realiseren van trainingsweken met een heerlijk vakantiegevoel het aankomende seizoen 2012.

Als je geinteresseerd bent om met ons mee te denken over wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen, dan ontvangen wij je graag op vrijdag 18 november om 20.00 uur aan de Brouwersgracht 136.

Wij stellen het op prijs als je ons even laat weten of je hierbij aanwezig wilt zijn.
Je reactie kun je sturen naar Caren Simon via email: info@artfriends.nl of even bellen met 06 51072079.

Vriendelijke groeten,

Bert Barten en Caren Simon

Voor meer informatie over Chateau de Gressoux, klik hier

 

Creatieve vakantie Franrkijk Chateau de Gressoux Vesoul Haute Saone

no images were found

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial