fbpx
Select Page

Tango vakantie Frankrijk

Jubileum editie 10 jaar
Tango vakantie Frankrijk

14 t/m 21 juli 2024

Ga met ons mee en boek snel!!

Tango vakantie Frankrijk Peter en Ina

 Tango vakantie data

za. 14 t/m 21 juli 2024

naast verblijf in het hoofdgebouw is kamperen in de tuin ook mogelijk

Tango vakantie Frankrijk

  Peter Jonker & Ina Hulshoff

De tango vakantie Frankrijk is een tangoweek waarbij we de Argentijnse Tango, de dans van de liefde, van passie en verbinding, dansen. Het is de dans van het moment.

Voor de 10de keer op rij organiseren we deze heerlijke tangoweek in samenwerking met Peter Jonker en Ina Hulshoff van Argentijnse tangoschool PI uit Groningen. Tijdens deze tangovakantie verblijven we op een prachtige locatie in de mooie omgeving van Noord Frankrijk, het Landhuis van Stichting Milonga, 330 km. van Utrecht. Je volgt 2x per dag les en er is iedere avond salon, het niveau is intermediate en Advanced t/m X Advanced. 

Tango vakantie Frankrijk

Dagelijks Tango lessen op intermediate en advanced niveau

Alle lessen worden gegeven door het ervaren danspaar Peter & Ina van Tangoschool PI uit Groningen. Jarenlang hebben ze in Argentinie lessen mogen ontvangen van Argentijnse meesters. Deze kennis dragen ze graag over. Er is tijd genoeg over om de omgeving te verkennen of lekker uit te rusten in de riante tuin. deze tangoweek staan we op met de tango en gaan we naar bed met de tango. Dagelijks zullen Peter & Ina aan de advanced en X advanced dansers, naast de basis principes van de techniek, zoals balans, lopen, houding en verbinden, werken aan sequences, om zodoende door de muziek en de techniek van verbinding te komen tot het beleven en uitvoeren van de vele mogelijkheden die deze gepassioneerde dans ons biedt.

In Argentinië zeggen ze “La Musica te Lleva”, dat zoveel betekent als “de muziek neemt je mee”.

Programma

TANGO VAKANTIE ALL-IN

Dagelijks 2 maal les op advanced en X advanced niveau, 3 maaltijden per dag*, alle overnachtingen, onbeperkt koffie, thee en fruit, wifi, het volgen van alle programma onderdelen, Georganiseerd carpoolen, Exclusief reiskosten

Tango vakantie Frankrijk

DOEN

Ben je toe aan een heerlijke, gezellige week waarbij je iedere dag de tango danst met andere tango lovers? Waar je heerlijke maaltijden met elkaar deelt, wandelingen maakt in de natuur en nieuwe vrienden ontmoet.  Doe dan mee aan deze Tango Vakantie in het “Milonga” in Le Coq Banni in Frankrijk op nog geen 330 km. van Utrecht.

Heerlijk relaxen in de tuin

Programma

08.30 – 10.00 Ontbijt
10.30 – 12.00 les op intermediate en advanced  niveau
12.30 – 13.30 Lunch
13.30 – 16.00 Vrije tijd en privé lessen
16.00 – 17.30 les op intermediate en advanced niveau
17.30 – 18.30 Uitdansen en vrije tijd
19.00 – 20.00 diner
21.30 – 24.00 Salon (Party time!!)

mogelijkheid tot het volgen van privéles 

Tango lessen, practica, workshops, salons en yoga wisselen elkaar af. Na een week voel je meer vrijheid om jezelf te verbinden met plezier, structuur van je lichaam en techniek. Voor  intermediates en gevorderden.

Voor tango lessen in Groningen en Assen www.peterenina.nl

tango vakantie Frankrijk Peter en Ina

 

Tango vakantie Frankrijk Peter Jonker

Peter Jonker

Peter Jonker

In het leven van Peter Jonker is muziek de rode draad. Peter legde reeds vanaf zijn jeugd een passie voor klassieke muziek aan de dag. Dit manifesteerde zich in een voorliefde voor pianomuziek en het instrument.

Eind jaren ’80 heeft dit geleid tot de ontwikkeling van zijn eigen pianobedrijf.  Vanuit zijn muzikale belangstelling kwam Peter in aanraking met de tangomuziek en was er meteen door geraakt.

Na het zien van een Argentijnse tangodemonstratie besloot hij zich deze boeiende dans eigen te maken. Hij danst de Argentijnse tango sinds 1999 en volgde vele lessen bij Nederlandse en Argentijnse maestro’s en heeft zich ontwikkeld tot een muzikale, elegante danser. Sinds 2004 werkt hij samen met Ina in hun eigen tangoschool en verzorgt daarnaast workshops en optredens in en buiten Nederland.

Peter en Ina staan als tango danspaar bekend om hun dynamische en elegante dansstijl.

Tango vakantie Frankrijk Ina Hulshoff

Ina Hulshoff

Ina Hulshoff

Vanaf haar jeugd was ballet de grote passie van Ina Hulshoff. Als lid van de Productiegroep Groningen danste zij in vele shows, musicals en producties.

In 1994 raakte ze gefascineerd door de Argentijnse tango en volgde sindsdien intensief lessen en cursussen in Nederland en Argentinië.

In 1996 startte Ina met haar carrière als tangodocent. Zij verzorgde jaren lang lessen voor tangoschool ‘Cuartito Azul’ in Rotterdam en was verbonden als docent aan tangoschool “La Escuela” in Groningen. In september 2004 startte Ina samen met Peter hun eigen Argentijnse tangoschool “PI” in Groningen en Assen, waar ze 4 dagen per week les geven. Daarnaast organiseren ze workshopweekenden, salons en verzorgen ze optredens voor o.a. tangoscholen, bedrijven, verenigingen en particulieren.

Peter en Ina zijn ervaren docenten die lesgeven in de traditionele Argentijnse tangodans vanuit een goed doordachte didactische aanpak. Een toegankelijke methode, die beginners snel op het juiste been zet, en voldoende prikkels biedt voor gevorderde dansers.

Tango vakantie Frankrijk Le Coq Banni Artfriends
Tango vakantie Frankrijk
Tango vakantie Frankrijk le coq banni Peter en Ina

NADERE INFORMATIE

Le Coq Banni (330 km. van Utrecht)

Tijdens deze Argentijnse tango week verblijven wij op een bijzondere plek, het gerieflijke landhuis van Stichting Milonga met gastheer Fons, aan de rand van het bos in het gehucht Le Coq Banni. Le Coq Banni is gelegen in het Noord Franse heuvellandschap, dicht bij de Belgische grens, op 330 km. van Utrecht. Het huis heeft een grote tuin en grenst aan een bos, Echt een heerlijke plek. Het landschap en de gastvrijheid nodigen je uit om helemaal tot jezelf te komen.

Een keer in de week heb je een vrije dag om de prachtige omgeving te verkennen. Het huis heeft 11 kamers, waarvan de meeste twee- of driepersoonskamers zijn. Douches en toiletten bevinden zich op de gang. Beneden zijn ruime leef-, eet- en werkruimtes. Rondom het huis is een zeer grote tuin met kampvuurplaatsen. Je kunt ook kamperen in de tuin in eigen tent.

Le Coq Banni is een gehucht in Hauts-de-France ten zuidoosten van La Longue Rue de Haut en ten oosten van La Longue Rue de Bas, op 330 km van Utrecht. 

Kosten

Je kunt al voor 775 euro all-in deelnemen aan een compleet verzorgde Tango vakantie week in Frankrijk met yoga, Le coq Banni op slechts 330 km. van Utrecht. Voor dit bedrag mag je kamperen in de prachtige tuin. Wil je logeren  in een van de tweepersoons kamers dan vind je op het inschrijfformulier meer over de mogelijkheden. De kosten zijn inclusief:

  • 2 maal per dag les op Advanced en X-advanced niveau
  • 3 maaltijden per dag*
  • alle overnachtingen
  • Kamperen mogelijk
  • beddengoed en handdoeken
  • onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
  • wifi
  • het volgen van alle programma onderdelen
  • Georganiseerd carpoolen
  • Exclusief reiskosten

Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen.

Optionele kosten

* Gedurende de week plannen wij een vrije dag in. Tijdens deze dag kun je in de ochtend ontbijten. De lunch en het diner op deze vrije dag dien je zelf te verzorgen.
* De organisatie, Molonga, werkt als Franse associatie waarvan je als gast voor € 15 per jaar lid dient te worden.

Kameropties

Voor kameropties verwijzen wij naar het inschrijfformulier.

Carpoolen

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen.

Adres:
Association Milonga
Hameau de Coq Banni 17
02140 Jeantes

Inschrijven

Inschrijven kan via het inschrijfformulier

voor meer info kun je contact opnemen met

Caren Simon:  artfriendsculemborg@gmail.com – 06 510 72 079

Peter Jonker en Ina Hulshoff: in.hulshoff@hetnet.nl – 06 0621572606

programma 2024

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2024
14 t/m 21 juli 2024
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
28 juli t/m 4 aug. 2024
ZANG MEETS YOGA EN CREATIVITEIT Frankrijk Onbeperkt volgen:
4 t/m 11 augustus 2024
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

11 t/m 18 augustus 2024
TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

18 t/m 25 augustus 2024
YOGA / PILATES & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

midweek april 2025
RETRAITE Start Living your Dreams

Onbeperkt volgen:

14 febr. t/m 1 maart 2026
Authentieke Kenia reis

Stap binnen in de magie van Afrika :

td style="background-color: #FDBE02;">wijzigingen voorbehouden.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial