fbpx
Select Page

In het kader van wellness tijdens de creatieve Vakantie Frankrijk introduceren wij in de zomer van 2012 als nieuwe activiteit Tai Chi Chuan.

Tai Chi Chuan, ook wel Tai Chi, Tai Ji, or Taijiquan genoemd, is een oude oefening die de diepste concepten van de Chinese beginselen over gezondheid en beweging belichaamt. Het is een vorm van bewegende meditatie die zowel een gezondheidsbevorderende lichaamsbeweging als een ongelooflijke stress ontlader is en biedt  echte harmonie tussen lichaam en geest.

Tai Chi Chuan wordt sinds eeuwen erkend als een methode voor zowel zelfontwikkeling als een onovertroffen vorm voor zelfverdediging, met als basis zachtheid en bewustzijn (in plaats van kracht en weerstand). Zowel langzaam als met snelheid beoefend, bevordert Tai Chi ontspanning, rechte houding en balans.

Tai Chi bewegingen worden algemeen erkend als ondersteuning bij het kalmeren van de emoties, het focussen van de geest en het versterken van het immuunsysteem, in de reële zin. Tai Chi helpt ons jonger te blijven als we ouder worden, en levert een uitermate grote bijdrage aan onze algehele gezondheid en welzijn.

 Robin Berkelmans Tai Chi Creatieve Vakantie Frankrijk
Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk, kun je alle creatieve workshops onbeperkt volgen voor één prijs . Stel je eigen creatieve mix samen:   Schilderen (schildervakanties), Boetseren (beeldhouwvakanties),   Zingen (Zangvakanties),  Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, Mix van alle disciplines, Tai-Chi, film maken,
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x