fbpx
Select Page
Ervaar je het plannen van je vakantie als alleenstaande alsof de rest van de wereld twee-aan-twee loopt op het ritme van “Little Drummer Boy”,  terwijl jij marcheert op de melodie van “Only The Lonely? Alleen zijn in de vakantieperiode komt niet overeen met de foto’s van vakantiesaamhorigheid die worden afgebeeld in commercials. Maar er is hoop en een geweldig alternatief.
 
Het plannen van de vakanties als single is zoals alle andere dingen in het leven. Je moet het plannen en er werk van maken. Probeer de komende vakantie tot een memorabele te maken. Een vakantie waar je nog lang van kunt nagenieten. Want alleen op vakantie gaan heeft zijn voordelen en kan erg leuk zijn.

Bij de Creatieve Vakantie Frankrijk van Artfriends in Chateau de Gressoux kun je in een ontspannen sfeer nieuwe mensen ontmoeten zowel tijdens de creatieve workshops, in de sauna, tijdens de 3 maaltijden die dagelijks gezamenlijk worden genuttigd, in je vrije tijd, ‘s avonds rond het kampvuur……..……..

Met onze Creatieve Vakanties Frankrijk bieden wij een laagdrempelige, ongedwongen creatieve vakantie waarbij iedereen, zowel singles, vriend(inn)en stellen als koppels  zichzelf en elkaar ONT-MOETEN. Waarbij vrijheid, zelf kiezen en genieten op de eerste plaats staan.

Er worden verschillende kunstdisciplines verzorgd tijdens de week. Je kunt kiezen voor een schildervakantie, boetseervakantie, zangvakantie, zilveren sieraden maken en sieraden met edelstenen of je kiest voor een mix van deze kunstdisciplines.

Creëer de kans om meer interessante mensen te ontmoeten en ga mee met de creatieve vakantie Frankrijk.

Voor meer informatie: www.creatievevakantiefrankrijk.nl/

Creatieve Vakantie Frankrijk in chateau de Gressoux all in arrangement met sauna

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x