fbpx
Select Page
Singles op  Creatieve Vakantie Frankrijk

Welkom bij de Creatieve Vakantie Frankrijk van Artfriends in Chateau de Gressoux. Met onze Creatieve Vakanties Frankrijk bieden wij een laagdrempelige, ongedwongen creatieve vakantie waarbij iedereen, zowel singles, vriend(inn)en stellen als koppels  zichzelf en elkaar ONT-MOETEN. Waarbij vrijheid, zelf kiezen en genieten op de eerste plaats staan.

Als je het niet leuk vindt om alleen op vakantie te gaan is de Creatieve Vakantie Frankrijk een uitkomst. Naast de vele creatieve disciplines die iedere week worden verzorgd is het gezellig om in een gemêleerd gezelschap te vertoeven. Omdat samen eten verbindt worden de lunches en het diner gezamenlijk genuttigd. Aangezien niet ieders ritme gelijk is laten wij het tijdstip van het ontbijt vrij. De ervaring leert echter dat iedereen het veel te gezellig vind en ook het ontbijt gezamenlijk wordt genuttigd. Het gezamenlijk creatief bezig zijn in een prachtige omgeving en gezellig samen eten resulteert erin dat een groep binnen een kort tijdsbestek hecht kan worden en er leuke contacten kunnen worden opgebouwd.

Wij richten ons met de Creatieve vakantie Frankrijk op alle leeftijden. Of je nu 20 bent, 40 of 60, een mix van leeftijden maakt het juist zo ontzettend leuk. Deze verscheidenheid kan zorgen voor heel veel gezelligheid.

Binnen een groep wordt vaak veel gedeeld en gelachen. Er ontstaat na een paar dagen vaak ruimte om meer van jezelf te vertellen, maar dat is voor iedereen persoonlijk.

Daarnaast valt er veel te leren en te genieten op creatief gebied. Iedere week worden er verschillende kunst disciplines verzorgd waar je vrij uit kunt kiezen. Kies je voor een schildervakantie, boetseervakantie, zangvakantie, het maken van zilveren sieraden met Art Clay Silver, sieraden maken met edelstenen of een mix van deze disciplines, de keuze is aan jou.

We heten je van harte welkom om onze website te bekijken en hopen je te mogen begroeten in Chateau de Gressoux in Frankrijk op nog geen 650 km. van Utrecht: www.creatievevakantiefrankrijk.nl/

Creatieve vakantie Frankrijk

Creatieve vakantie Frankrijk picknick

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x