fbpx
Select Page
  Schildervakantie creatieve vakantie Frankrijk

Tijdens je schildervakantie schilder je vaak en plein air. Dat maakt dat je palet met acryl verf snel kan opdrogen. Als je je schilderspalet even opzij wilt zetten om snel iets anders te doen, bedek je palet dan met natte papieren keukenpapier of katoenen stof om de verf vochtig te houden. Als het een tijdje zal gaan duren voordat je weer gaat schilderen wikkel dit geheel dan in een stuk aluminiumfolie. Dit voorkomt dat je verf uitdroogt.

Een andere mogelijkheid is om je kleurtjes acrylverf rechtstreeks op een nat stuk keukenpapier te plaatsen en de verf ernaast te mengen op je palet. Zodoende blijft je verf vochtig en gaat het veel langer mee.

Een ander idee is om je kleuren acryl in de holtes van een  piepschuimen eierendoos te plaatsen. Dit is geweldig hulpmiddel om je verf langer vochtig te houden en kan tevens gebruikt worden voor het mengen van je verf. Als je stopt met schilderen  leg je een nat papieren keudenpapier over de verf en sluit je het deksel van de eierendoos. De verf blijft gedurende ongeveer drie dagen vochtig.Combineer je schildervakantie met alle andere disciplines die je onbeperkt kunt volgen voor één all in prijs.

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiefilm makenkookworkshop vakantieacteren vrouwenpower wekenMindfulness Awareness weken, astrologie biografie, Tibetaans Boeddhistische week

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x