fbpx
Select Page

 

De meeste mensen bedenken op een bepaald moment dat ze graag zouden willen  tekenen en of schilderen. De Creatieve Vakantie Frankrijk is bij uitstek een geschikte manier om je schildertalenten te ontdekken of verder te ontwikkelen.

Gedurende een week kun je je aangeboren creatieve vermogens, de kunstenaar in jezelf ontdekken en je creatieve vaardigheden ontwikkelen.

Leren schilderen of het ontwikkelen van je schilder talenten is een persoonlijk proces waarin je jezelf ook kan tegen komen. Creativiteit kan je helpen een beter begrip van jezelf te krijgen. Zie dit ook als een proces waarin je zult leren om ervan te genieten. Soms zul je het als heel frustrerend ervaren maar tegelijkertijd zal het uiteindelijke resutaat zowel verhelderend als fascinerend zijn.

Bovenal kun je veel voldoening uit je werk halen. Je kunt zelfs zo verdiept raken in het schilderen dat je elk besef van tijd verliest. Over het algemeen kun je genieten van de rust die je omringt. Als je veel werkt is het soms moeilijk om tijd hiervoor vrij te maken. Er zijn echter voordelen die je zult ontdekken op het moment dat je tot de conclusie komt dat dit jouw eigen rust moment is. We hebben allemaal tijd voor onszelf nodig.

Daarnaast kan de creatieve vakantie Frankrijk voor sommigen een manier zijn om nieuwe kunst vrienden te ontmoeten, waarmee je de problemen die je tegenkomt bij het schilderen kunt bespreken, op deze manier kun je ook van elkaar leren.

Onze deskundige schilderdocenten zijn allemaal professionele kunstenaars die je tijdens de schilderlessen zullen begeleiden, input zullen geven, technieken leren, dingen laten zien waar je zelf nog niet aan gedacht hebt en je zo een ander perspectief geven.

Creatieve vakantie Frankrijk Josine Goosens

Bright new day - Josine Goosens, schilderdocent creatieve vakantie Frankrijk (olie/acryl 250/150)

   
Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk, kun je alle creatieve workshops onbeperkt volgen voor één prijs . Stel je eigen creatieve mix samen:   Schilderen (schildervakanties), Boetseren (beeldhouwvakanties),   Zingen (Zangvakanties),  Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, Mix van alle disciplines. Van 3 t/m za. 10 september een speciaal programma: “Ontmoeting vanuit Authenticiteit”.
 
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x