fbpx
Select Page

Schilder vakantie

yoga en creatieve vakantie schilderen

Schildervakantie

De schildercursus, schildervakantie van Artfriends wordt tijdens de yoga en creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in Domein Chateau Le Bocage in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 640 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De schildervakantie /schilderweek is onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je schilderlessen kunt combineren met andere creatieve cursussen en fysieke ontwikkeling als yoga, tai chi of pilates. Elk week heb je de mogelijkheid om 4 cursussen onbeperkt te volgen voor 1 all-in prijs. Afhankelijk van de week waarvoor je kiest kun je dagelijks lessen volgen op het gebied van schilderen, boetseren, yoga, pilates, tai chi, levensketting van edelstenen, zingen, zilveren sieraden maken, oceandrum, artjournalen, etc. Zie hiervoor de planning in de rechter kolom op je pc, op je telefoon onderaan de pagina.

De schilderlessen vinden plaats in de ochtend. Schilderen is heerlijk ontspannen in deze prachtige natuur. Bij voorkeur schilderen we buiten en trekken we erop uit, de natuur in. Je kunt ervoor kiezen de hele schildercursus te volgen of aan enkele schilderlessen deel te nemen.

Ieder onderwerp kan tijdens je schildervakantie geschilderd worden, van abstract, realistisch, impressionistisch tot intuïtief.

Er wordt veel aandacht besteed aan de invloed van licht op de kleur, compositie, perspectief, schaduw en structuur.

Iedere ochtend, na het ontbijt vinden de schilderlessen plaats. We schilderen door tot de lunch, rond 13.00 uur. Daarna kun je zelfstandig verder werken of deelnemen aan een van de andere workshops die worden gegeven.

De dag voor vertrek zullen we de laatste hand leggen aan de kunstwerken en onze laatste gezellige avond in Frankrijk met elkaar delen waarbij wij onze kunstwerken tentoonstellen en gezellig met elkaar eten.

yoga en creatieve vakantie
Voor wie

Deze schildervakantie / schilderweek is geschikt voor beginners en gevorderden. Je wordt individueel begeleid naar jouw doel, op je eigen niveau, in de door jouw gekozen schilderstijl. Voorop staat het plezier in het schilderen en je persoonlijke creatieve ontwikkeling.

Techniek waarin les wordt gegeven

houtskool, pastelkrijt, acrylverf

Schilderdocent

Sieko Koolen

schildervakanties schilderweek

Je kunt al voor 795 euro deelnemen aan een compleet verzorgde creatieve vakantieweek met yoga, tai chi, pilates of zingen. Voor dit bedrag mag je kamperen in de prachtige tuin. Wil je logeren  in een van de tweepersoons kamers dan vind je op het inschrijfformulier meer over de mogelijkheden. De kosten zijn inclusief:

  • 3 maaltijden per dag*
  • alle overnachtingen, kamperen is ook mogelijk
  • onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
  • wifi
  • het volgen van alle programma onderdelen
  • Georganiseerd carpoolen
  • Exclusief reiskosten
  • exclusief materiaalkosten 

Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen.

Domein Chateau Le Bocage, Creatieve thuisbasis van Yoga en Creatieve Vakantie

yoga en creatieve vakantie frankrijk

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
Chateau Le Bocage

Tijdens deze week verblijven wij in chateau Le Bocage. Robuust, te midden van het dorpje Savigny, een dorpje in de authentieke en landelijke omgeving van de Haute Marne, ligt  landgoed Le Domein Le Bocage, op nog geen 640 km. afstand van Utrecht in het departement Champagne-Ardennen. Naast de rust van directe omgeving van het echte Franse (plattelands)leven, heeft Le Bocage 2 hectare eigen landgoed met een unieke collectie eeuwenoude bomen. Op Landgoed Le Bocage bevinden zich twee bijzondere, bij elkaar gelegen gebouwen: het negentiende-eeuwse chateau, genaamd Le Bocage en ertegenover het bijna tweehonderd jaar oude jachtslot St. Hubert. Le Domaine Château Le Bocage, heeft de allure van de 19e eeuw en de luxe van de 21e eeuw.

Je logeert in een van de 2 of meerpersoons kamers of kampeert in de chateautuin. Klik hier voor meer informatie over chateau Le Bocage. 

Routebeschrijving

Chateau Le Bocage is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan1 Rue du Château, 52500 Savigny, Frankrijk, op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

programma 2024

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2024
14 t/m 21 juli 2024
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
28 juli t/m 4 aug. 2024
ZANG MEETS YOGA EN CREATIVITEIT Frankrijk Onbeperkt volgen:
4 t/m 11 augustus 2024
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

11 t/m 18 augustus 2024
TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

18 t/m 25 augustus 2024
YOGA / PILATES & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

midweek april 2025
RETRAITE Start Living your Dreams

Onbeperkt volgen:

14 febr. t/m 1 maart 2026
Authentieke Kenia reis

Stap binnen in de magie van Afrika :

td style="background-color: #FDBE02;">wijzigingen voorbehouden.
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial