fbpx
Select Page

Schilderen kan je leren

Creatieve vakantie frankrijk schilderen kan je leren

Je kent dat wel, tekeningen en schilderijen die je prikkelen en enthousiasmeren als je ze ziet. Kunstwerken waarbij je, als je ernaar kijkt bij jezelf denkt, “wow, dat is geweldig, ik wou dat ik iets dergelijks zou kunnen tekenen of schilderen.”

Dat zijn vaak de kunstwerken die mensen inspireren om te gaan tekenen en schilderen. Als je daarmee begint onder begeleiding van een teken- of schilderdocent, maar zeker als je begint zonder begeleiding, dan kan dat in het begin behoorlijk frustrerend zijn.

Je hebt als je begint met tekenen en schilderen een bepaald idee van hoe je kunstwerk eruit zou moeten zien en als het niet lijkt op datgene wat je in gedachten had dan is het ook nog moeilijk om te bepalen hoe dat komt, met als gevolg dat je te veel tijd besteed aan het maken van schilderijen waarover je niet tevreden bent.

Misschien kom je wel tot de conclusie dat je gewoon niet het natuurlijke artistieke oog hebt en het gewoonweg niet kunt.

Maar dan doe je jezelf te kort. Het is wel degelijk mogelijk om te leren tekenen en schilderen en schilderijen te maken die jou en de mensen waar je ze aan laat zien zullen verrassen. Op het moment dat het uiteindelijke resultaat iets is waar je trots op bent wordt het proces een plezierig proces in plaats van frustratie. En dat is zoals het met iedere hobby zou moeten zijn.

Dus, wat heb je nodig om een bekwaam kunstenaar te worden? Je hebt de juiste richting nodig, vriendelijke aanmoediging en het enthousiasme om te oefenen, dat is waarom wij de creatieve vakantie Frankrijk organiseren om mensen hun creativiteit te laten en ontdekken en ontwikkelen.

Wat het ook is dat je wilt tekenen en schilderen en op welk niveau je ook zit, wij zullen je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen om kunstwerken te maken waar je helemaal blij van wordt.

Tijdens de creatieve vakantie kun je onbeperkt deelnemen aan alle creatieve disciplines die tijdens die week worden verzorgd zonder dat je daarvoor extra hoeft te betalen.

Creatieve vakantie frankrijk schildervakantie

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiemusicalkookworkshop vakantieacteren

Thema programma’s

tango vakantie, yogavakantie aan zee

Retraite Programma’s

http://www.inretraite.nl

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x