fbpx
Select Page

Een natuurlijke dosis geluk die rechtstreeks in je bloedbaan wordt geïnjecteerd

 

Om te beginnen is zingen als een natuurlijke dosis geluk die rechtstreeks in je bloedbaan wordt geïnjecteerd. Wanneer je zingt, komt er een stroom van endorfines vrij – de gelukshormonen die je stemming een onmiddellijke boost geven. Het voelt als een warme zonnestraal die door de grijze wolken van stress en somberheid breekt.

Maar dat is nog niet alles! Zingen is een krachtige bondgenoot in de strijd tegen stress. Terwijl je je stem verheft in een harmonieus refrein, smelten de spanning en zorgen weg als sneeuw voor de zon. Het verlaagt je cortisolniveaus, het stresshormoon, en laat een gevoel van kalmte en sereniteit achter.

Heb je je ooit afgevraagd waarom het zingen van je favorietje liedje onder de douche zo bevrijdend voelt? Dat komt omdat zingen niet alleen je fysieke gezondheid verbetert, maar ook een positieve invloed heeft op je ademhaling en houding. Diep ademhalen tijdens het zingen verrijkt je bloed met zuurstof, verbetert je longcapaciteit en versterkt zelfs je immuunsysteem.

Bovendien is zingen een sociale lijm die mensen verbindt. Of je nu deel uitmaakt van een koor, zingt tijdens een karaoke-avond of gewoon een deuntje neuriet met vrienden, samen zingen versterkt relaties en creëert een gevoel van gemeenschap. Het is als een magische formule die harten samenbrengt en vriendschappen verdiept.

Dus waar wacht je nog op? Laat de noten van vreugde je zorgen wegdragen en je gezondheid verbeteren. Of je nu een professionele zanger bent of gewoon in de douche je eigen concert geeft, het maakt niet uit. Zingen is een universele taal die iedereen kan begrijpen en waarderen.

Dus, open je hart, laat je stem klinken en omarm de gezondheidsvoordelen, het geluk en de verlichting die zingen met zich meebrengt. Laat de wereld je noten horen en zie hoe je eigen melodie een symfonie van vreugde wordt!

Ontdek de genezende kracht van je eigen stem

 

Yoga meets Yoga en creativiteit vakantieweek
28 juli t/m 4 augustus 2024
Chateau Le Boca

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

Zang meets yoga en creativiteit vakantie week

Welkom bij de magische wereld van zingen, waar geluiden samensmelten tot een betoverend symfonie van gezondheid, geluk en stressvermindering. Stel je voor dat je deel uitmaakt van een betoverende zangweek, een unieke reis geleid door de inspirerende docenten en organisatoren Caren Simon en Ilse Huizinga. Dit is geen gewone week, dit is een reis naar de diepste lagen van jezelf, waar zingen, yoga en creativiteit samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren

Tijdens de yoga en Creatieve vakantie bieden wij een scala aan cursussen en workshops die je allemaal onbeperkt kunt volgen voor 1 all-in prijs. In de ochtend en namiddag kun je  yoga lessen  volgen, na het ontbijt kun je deelnemen aan de zanglessen van Ilse Huizinga. Na de lunch kun je de edelsteen workshop Levensketting van edelstenen en zilveren sieraden maken met art clay silver volgen onder begeleiding van Caren Simon. We verblijven op een prachtige plek, Chateau Le Bocage, in het kleurrijke paradijs van de Haute Marne. Het wordt weer een prachtig feest.

Kijk voor onze andere creatieve vakantieweken in combinatie met Yoga, Tai Chi en pilates op de homepage

 

Ontdek de genezende kracht van je eigen stem

 

 

Ontdek de genezende kracht van je eigen stem, want in elke noot ligt de belofte van een gezonder, gelukkiger en harmonieuzer leven.

Stel je voor: een betoverende wereld waarin de klanken van vreugdevolle melodieën de lucht vullen en je ziel beroeren. Deze magische wereld is geen utopie, maar eerder het resultaat van iets wat we allemaal in ons hebben – de kracht van zingen!

Zingen is niet zomaar een alledaagse activiteit; het is een wondermiddel voor je gezondheid, geluk en stressniveau. Laten we duiken in de betoverende tonen van deze melodieuze kunstvorm en ontdekken hoe het je leven kan transformeren.

 

Yoga en creatieve vakantie zangvakantie zang meets yoga en creativiteit
yoga en creatieve vakantie zingen zang meets yoga en creativiteit bubbelen
yoga en creatieve vakantie zingen zang meets yoga en creativiteit bubbelen
yoga en creatieve vakantie zangvakantie zingen met ilse huizinga

Zang meets yoga en creativiteit

Yoga, Zingen en Creatieve vakantie, een gouden trio
Chateau Le Bocage

Zang, Yoga en Creatieve vakantie, een gouden trio 

Stel je voor dat je ‘s ochtends ontwaakt in een oase van rust, omringd door de natuurlijke schoonheid van een idyllische locatie. De zon werpt haar warme stralen over een groep gelijkgestemde zielen, klaar om de dag te beginnen met de kracht van de stem en de zachtheid van yoga. Onder leiding van Caren en Ilse begint de dag met een harmonieus samenspel van zang en beweging, waarbij de trillingen van de stem samenvloeien met de rustgevende cadans van yoga.

Wat maakt zingen zo bijzonder? Het is als een medicijn voor de ziel. Terwijl je je stem laat resoneren, voel je de trillingen diep doordringen in elke vezel van je wezen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat zingen niet alleen de longcapaciteit verbetert, maar ook endorfines vrijmaakt, de zogenaamde “gelukshormonen”. Dit is meer dan zingen; het is een reis naar een staat van welzijn waar gezondheid en vreugde hand in hand gaan.

Te midden van deze harmonie ontvouwt zich ook de kunst van het loslaten. Stress, de stille boosdoener van ons moderne leven, vindt geen voedingsbodem in de melodieën die we samen weven. Terwijl de klanken zich verspreiden, laten zorgen en spanningen los, waardoor ruimte ontstaat voor innerlijke rust en sereniteit. Het is als een muzikale massage voor de geest, waarbij de stress van alledag wordt weggespoeld door de golven van muzikale vreugde.

Maar deze zangweek biedt meer dan alleen klanken en ontspanning. Het is ook een ontmoetingsplaats van creativiteit, waar de kracht van de verbeelding wordt gevoed. Onder de begeleiding van Caren en Ilse wordt elke deelnemer aangemoedigd om hun unieke stem te ontdekken, niet alleen in zang maar ook in andere creatieve expressievormen. Het is een reis van zelfontdekking, waarin de kunst van het uiten centraal staat.

Dus, laat je stem resoneren in de harmonie van gezondheid, geluk en stressvrij leven. Neem deel aan de betoverende zangweek van Caren Simon en Ilse Huizinga, waar zingen, yoga en creativiteit samensmelten tot een onvergetelijke symfonie van het leven. Een week die je niet alleen zal vullen met muziek, maar ook met een diep gevoel van welzijn en verbondenheid. Kom en ontdek de genezende kracht van je eigen stem,

Yoga en creatieve vakantie Zang meets yoga
yoga en creatieve vakantie yoga vakantie

Vrijheid is blijheid. Voldoende tijd nemen voor jezelf en in vrijheid zijn!

Je eigen keuzes maken en creëren op de manier waarop jij wil. Bij de yoga en creatieve vakantie ondersteunen wij jouw persoonlijke creatieve ontwikkeling. Wij doen er alles aan om jou persoonlijk te begeleiden, vrijheid te laten ervaren, jezelf op je gemak te laten voelen. Tenslotte voel je je het meest comfortabel als je kunt doen waar je goed in bent en vrijheid ervaart.

Ga met ons mee, geniet met ons mee

Yoga en Creatieve vakantie all-in concept

Creëer verwondering, laat je onderdompelen in de heerlijke natuur, lekker verzorgd worden, de vrijheid, plezier en onbeperkt volgen van alle creatieve vakanties. Let goed op de wonderen om je heen en neem afstand van je werk, het thuisfront en de dagelijkse sleur. Ik garandeer je dat je creatiever naar huis gaat.

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk

 

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

 

Yoga en Creatieve vakantie team

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk lekker buiten eten

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

yoga en creatieve vakantie frankrijk

 

Een kijkje in onze wereld

Yoga, pilates, tai chi, zang en Creatieve vakantie Frankrijk
all-in concept in Chateau le Bocage


Onbeperkt volgen van alle cursussen
logeer 7 nachten in het chateau
 of kampeer in de prachtige chateautuin
 3 maaltijden per dag
 Onbeperkt koffie, thee , fruit en bronwater
 Gratis carpoolservice
Gratis wifi

Voor één all-in prijs
Een creatieve vakantie van vrijheid,

ontdekken, zelf kiezen, genieten, plezier en leren

Schilderen ∴ Yoga ∴ Boetseren ∴  Tai Chi ∴ Zingen ∴  Levensketting van edelstenen  ∴ Ocean drum maken ∴   Chi KungZilveren sieraden met art clay silver  ∴ Art journalen ∴  Creatieve meditatie ontspanningsweek  ∴ Pilates / yoga flow  

zie agenda in rechter kolom (onderin op telefoon)

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x