fbpx
Select Page
musical les creatieve vakantie frankrijk

Musical les creatieve vakantie Frankrijk

Musical spelen op je vakantie in combinatie met beeldende creativiteit een perfecte combinatie

Ga dit jaar met ons mee naar de creatieve vakantie Frankrijk in een prachtig Chateau in Frankrijk op nog geen 560 km. van Utrecht en combineer beeldende kunst disciplines met musical spelen.

Muziektheater is een vorm van theatrale performance dat liedjes, gesproken dialoog, acteren en dansen combineert . Het verhaal en de emotionele inhoud van een musical – humor, pathos, liefde, woede – worden gecommuniceerd via de woorden, muziek, beweging en technische aspecten van entertainment als een geïntegreerd geheel.

Hoewel muziektheater andere theatrale vormen overlapt zoals, opera en dans, kan het worden onderscheiden door de gelijke importantie die wordt gegeven aan muziek, dialoog, beweging en andere elementen. Sinds het begin van de 20e eeuw, worden muziektheater toneelwerken simpelweg musicals genoemd. Sinds de oudheid is musical onderdeel geweest van dramatische presentaties. In de 19e eeuw ontstaat het  moderne westerse muziektheater, met vele structurele elementen, die door de werken van Gilbert en Sullivan in Groot-Brittannië en die van Harrigan en Hart in Amerika,  worden gevestigd.

Genieten en plezier maken

Wat vooral belangrijk is tijdens de musical lessen op de creatieve vakantie is genieten en plezier maken. Proeven aan alle disciplines die musical spelen met zich meebrengt. Maar we gaan vooral genieten van het vele musicalrepertoire dat er voor handen is! Musicalcomedy, drama, jazz. Je hoeft niet goed te kunnen zingen, dansen of acteren om aan deze workshop mee te doen. Neem je enthousiasme mee en je zult zien hoe ver je met durf kunt komen. Waar het in deze week vooral om gaat is het plezier vinden in samenzang, -spel en –beweging. Als dat allemaal samenkomt ga je vliegen!

Klik hier voor meer informatie over de discipline musical tijdens de creatieve vakantie Frankrijk. Tijdens deze vakantie kun je alle andere kunstdisciplines als schilderen, boetseren, zilveren sieraden maken, edelsteen workshops, etc… onbeperkt volgen voor 1 all-in prijs.

Ons team

We zijn hier om je creatieve vakantie tot een onvergetelijke en vreugdevolle ervaring te maken. Ons team van gekwalificeerde en gepassioneerde leraren geven de lessen vanuit hun hart. De musical lessen worden verzorgd door de veelzijdige Norman van Huut. Norman is regisseur, zanger en acteur bij o.a. muziektheatergezelschap De Toren van Geluid en doceert bij o.a Theaterscholen Rababer en Hofplein. Voor meer informatie over Norman van Huut klik hier.

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiemusicalkookworkshop vakantieacteren

Thema programma’s

tango vakantieschilderweek 2-in-1

Retraite Programma’s

vrouwenpower weken, Mindfulness Awareness weken, astrologie biografie, Tibetaans Boeddhistische week , mindfulness retraite, Creatieve bewustwording.

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x