fbpx
Select Page

Creatief op vakantie in de meivakantie. In het mooie voorjaar, tijdens de meivakantie 2012, verzorgt Artfriends haar eerste Creatieve Vakantie Frankrijk week van dit jaar in Chateau de Gressoux. Chateau de Gressoux ligt op nog geen 650 km. van Utrecht, en is goed en snel bereikbaar met de auto, de bus, de train en het vliegtuig.

Van zondag 29 april t/m zo. 6 mei 2012 kun je onbeperkt genieten van en deelnemen aan alle creatieve disciplines die in die week worden verzorgd. De disciplines van de meivakantie week zijn: schilderen, boetseren, zilveren sieraden maken met art clay silver, edelsteen sieraden maken en zingen. (klik hier voor de planning en de verschillende disciplines die worden verzorgd).

De lente is hier op zijn mooist. In de lente en in de zomer zijn er talrijke brocante markten in verschillende dorpjes waar je lekker kunt snuffelen.

Deel deze pagina met de social media buttons (links boven op deze pagina) en win een creatieve vakantie week.

 

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-ChiZilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, yoga vakantie, film maken, kookworkshop vakantie, acteren vrouwenpower weken

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x