fbpx
Select Page

Inschrijfformulier yoga vakantie Curaçao

Inschrijfformulier Yoga vakantie Curaçao. LET OP: WE HEBBEN NOG 1 APPARTEMENT MET 2 TWEEPERSOONSKAMERS KUNNEN RESERVEREN VOOR 2, 3 OF 4 PERSONEN.

Middels het invullen van dit formulier boek je de Yoga vakantie Curacao van 9 t/m 18 maart 2020 voor jezelf. Alle reisgenoten dienen een eigen inschrijfformulier in te vullen.

 • Vul hier uw postcode in.
 • Vul hier uw woonplaats in.
 • Vul hier hier privé telefoonnummer in.
 • Vul hier uw mobiele telefoonnummer in.
 • Vul hier uw e-mail adres in.
 • Vul hier uw geboortedatum in.
 • Yoga vakantie Curaçao 9 t/m 18 maart 2020

  De Yoga vakantie Curaçao is een droomreis waarbij je dagelijks twee maal yoga combineert met wellness, diverse interessante eilandtrips, de workshop levensketting van edelstenen, heerlijk eten en lekker ontspannen op een prachtige plek aan de Caribische zee.
 • Reisgenoten / kamergenoten

  Je verblijft op een ruime tweepersoons kamer met eigen badkamer en toilet. De kamers zijn ingericht met een tweepersoons bed. Indien je samen met iemand op een kamer wilt worden ingedeeld vermeld dat dan hier onder. Iedereen dient echter een eigen inschrijfformulier in te vullen. Je kunt eveneens kiezen voor een kamer alleen, in dat geval betaal je een eenpersoonstoeslag. Onderstaand tref je de diverse keuzemogelijkheden voor accommodatie. Alle prijzen zijn inclusief onbeperkt volgen van alle yoga bijeenkomsten, workshop levensketting van edelstenen, 9 overnachtingen in het luxe Spanish water Resort, 2-3 maaltijden per dag, onbeperkt koffie, thee, fruit, full body massage, carribean boat trip, klankmassage). Voorkeur accommodatie (vink alle keuzes aan die voor jou van toepassing zijn). Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van je vakantie boeking.
  LET OP WE HEBBEN EEN EXTRA APPARTEMENT GERESERVEERD MET 2 2 PERSOONS KAMERS VOOR 1,2, 3 OF 4 PERSONEN
 • Geef hier aan met wie je graag je kamer deelt. Deze personen dienen allemaal een eigen inschrijfformulier in te vullen en op te sturen
 • Vliegtickets

  Je boekt je eigen ticket, hiermee heb je de vrijheid om extra dagen aan je reis toe te voegen. Hoe eerder je boekt hoe goedkoper de vliegtickets zijn. Wij zullen de ticketprijzen in de gaten houden en gegevens verstrekken over de beste vluchten en tijden.
 • Vriendelijk verzoeken wij je hier aan te geven hoe je bij ons terecht bent gekomen.
 • Formulier verzenden

  Met het verzenden van dit formulier verklaar ik mij akkoord met de betalings- en annuleringsregeling zoals hieronder weergegeven.

  Aanbetaling

  Bij inschrijving betaal ik € 350,- per persoon per omgaande aan. Na boeking ontvang je een bevestiging, met de betaalinstructies. Afhankelijk van het moment van inschrijving bestaat de mogelijkheid om het resterende bedrag in 2 termijnen te voldoen.

  Rest Betaling

  Het restantbedrag dient voor 15 december op onze rekening te zijn bijgeschreven.

  Annuleren

  Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. Indien je je vakantie onverhoopt moet annuleren kun je je deelnamebedrag declareren bij je eigen annuleringsverzekeraar. Mocht je willen annuleren dan betaal je: 100% van het vakantie bedrag. Door op de knop "versturen inschrijfformulier" te klikken geef ik aan dat ik akkoord ga met alle bovengenoemde voorwaarden voor de yoga vakantie Curaçao.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial