fbpx
Select Page

Inschrijfformulier Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk

Inschrijfformulier Yoga & Creatieve Vakantie

SCHRIJF NU IN. Je kunt je aanmelden voor een of meerdere Creatieve weken in combinatie met yoga, tai chi of pilates waarbij je alle disciplines onbeperkt kunt volgen.

 • Vul hier uw mobiele telefoonnummer in.
 • Vul hier uw geboortedatum in.
 • Wat is / zijn de we(e)k(en) van je keuze?

 • Voor welke accommodatie kies je?

  Vriendelijk verzoeken wij je om alle accommodatie mogelijkheden van je keuze aan te vinken zodat wij bij het inplannen van de kamers wat meer mogelijkheden hebben. All in wil zeggen inclusief 7 overnachtingen, 3 maaltijden per dag, onbeperkt koffie, thee en fruit, het volgen van alle geplande cursussen en workshops. Excl. reiskosten en materiaalkosten. Iedere week plannen wij 1 vrije dag. Op de vrije dag kun je in de ochtend ontbijten, de lunch en het diner verzorg je op de vrije dag zelf. Indien je samen met iemand op een kamer wilt worden ingedeeld vermeld dat dan hieronder. Iedereen dient een eigen inschrijfformulier in te vullen en te versturen.
 • Vermeld onderstaand de cursussen die jouw voorkeur hebben in de door jouw gekozen we(e)k(en)

 • Wij bieden een proeftuin waarbij je wekelijks 4 cursussen onbeperkt mag volgen. Ter plekke kun je dagelijks kiezen, om een beetje een overzicht te hebben waar de voorkeuren naar uit gaan verzoeken wij je om hieronder de voorkeur van je cursussen aan te geven. Je mag zoveel cursussen aankruisen als je wil.
 • ZANG MEETS YOGA EN CREATIEVE VAKANTIE 28 JULI t/m 4 AUGUSTUS 2024

 • YOGA EN CREATIEVE VAKANTIE 4 T/M 11 AUGUSTUS 2024

 • TAI CHI EN CREATIEVE VAKANTIE 11 t/m 18 AUGUSTUS 2024

 • PILATES / YOGA FLOW EN CREATIEVE VAKANTIE 18 t/m 25 AUGUSTUS 2024

  Ieder bed zal worden opgemaakt door chateau Le Bocage, tevens ontvang je 2 handdoeken per week. Zij brengen daar € 12,50 voor in rekening. Dit bedrag wordt aan het einde van je vakantieweek verrekend met de borg.
  Carpoolen, goed idee: Carpoolen is goed voor het milieu, heel gezellig en biedt je de mogelijkheid om de reiskosten te delen. Wij stimuleren carpoolen en brengen mensen graag met elkaar in contact. Via de button "meet and greet" onder de button "informatie" kun je eveneens aangeven dat je mee wil rijden of mensen mee wil nemen in je auto. Daarnaast zullen wij jullie ook met elkaar in contact brengen.
 • Geef hier aan met wie je graag je kamer deelt. Deze personen dienen allemaal een eigen inschrijfformulier in te vullen en op te sturen
 • Vriendelijk verzoeken wij je hier aan te geven hoe je bij ons terecht bent gekomen.
 • Wij zijn op zoek naar stagiaires / vrijwilligers die een gratis werkvakantie willen doen gedurende minimaal twee weken. We werken in ploegendiensten. Naast het helpen bij het klaarmaken van de maaltijden en het verrichten van hand- en spandiensten kunnen alle creatieve workshops worden gevolgd. Ken je iemand die hier geschikt voor zou zijn dan zouden wij het fijn vinden indien je naam, emailadres en telefoonnummer hier boven aan ons kunt doorgeven. Wij zullen contact opnemen en de voorwaarden bespreken.
 • Voor allergieën en/of intoleranties brengen we 4,50 euro per maaltijd, voor meerwerk in rekening. Eventuele extra kosten voor speciale producten kunnen in rekening worden gebracht. Wij adviseren zelf lang houdbare produkten mee te nemen aangezien niet alles in Frankrijk verkrijgbaar is.
 • Annuleringsvoorwaarden

  Het is verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht je in een onverhoopt geval niet meer kunnen komen dan dekt de annuleringsverzekering je kosten. Mocht je willen annuleren dan betaal je: - 80% van het vakantie bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum - 100% van het vakantie bedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. Wij kunnen hier, in verband met onze verplichtingen, niet van afwijken.
 • Formulier verzenden

  Met het verzenden van dit formulier verklaar je je akkoord met de betalings- en annuleringsregeling zoals hierboven weergegeven. Na ontvangst van je inschrijving sturen wij je een bevestiging met daarin de betalingsmogelijkheden en alle informatie en instructies. Afhankelijk van het moment van inschrijving bestaat de mogelijkheid om het resterende bedrag in 2 termijnen te voldoen. Door op de knop "versturen inschrijfformulier" te klikken geef ik aan dat ik akkoord ga met alle bovengenoemde voorwaarden.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial