fbpx
Select Page

routebeschrijving Yoga en creatieve vakantie

Routebeschrijving
Yoga en creatieve Vakantie Frankrijk
Chateau Le Bocage

De Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk van Artfriends wordt verzorgd in het prachtige Chateau Le Bocage. Chateau Le Bocage is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 1, rue du Château – 52500 Savigny, op nog geen 640 km van Utrecht.

De  Haute Marne (52) is een de 4 departementen van De regio Champagne-Ardenne. De Haute Marne (op de kaart roze gearceerd) ligt in het uiterste zuiden van de Champagne-Ardenne en wordt in het noorden begrensd door de Marne (Chalons sur Marne) en de Meuse (Bar le Duc). In het Oosten grenst het aan Vosges (Epinal), in het zuid oosten aan de regio Haute Saone (Vesoul), in het zuid westen aan Cote D’Or (Dijon) en in het noord westen aan Aube (Troyes).

Geografische coördinaten

Geografische coördinaten Bourmont-entre-Meuse-et-Mouzon – Breedtegraad: 47.75 Lengtegraad: 5.6, 299 meters hoog
47° 45′ 00″ Noorden, 5° 35′ 59.999″ Oosten.

Aangename zomers
Frankrijk is niet voor niets een zeer populaire zomerbestemming. In de zomermaanden is het op veel plekken vrijwel gegarandeerd aangenaam weer met soms zeer warme dagen en vrijwel alle dagen zwoele zomeravonden. Het Frankrijk-gevoel wordt vooral door die omstandigheden en alle geuren en kleuren die de natuur prijsgeeft opgewekt. Het leven als een God in Frankrijk wordt vooral in deze heerlijke periode waargemaakt.

yoga en creatieve vakantie Frankrijk

Voor de routebeschrijving per auto 

 

Via bovenstaande link kun je de routebeschrijving via google maps volgen of via je eigen gps  kun je je reis goed uitstippelen door  als bestemming de volgende gegevens in te geven:

Postcode: 52500
Adres: 1, rue du Chateau
plaats: Savigny

Meereizen met andere deelnemers

Als derde optie zou je kunnen kiezen voor het meereizen met een van de andere gasten. Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen indien je een mede deelnemer mee wilt nemen in je auto of aangeven dat je graag mee zou willen rijden.

Carpoolen / Meereizen met andere deelnemers

Een hele mooie optie is carpoolen. Je zou kunnen kiezen voor het meereizen met een van de andere gasten. Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen indien je een mede deelnemer mee wilt nemen in je auto of aangeven dat je graag mee zou willen rijden. Carpoolen is goed voor het milieu, gezellig en je kunt de kosten delen.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Er zijn drie opties om met het openbaar vervoer te reizen naar Chateau Le Bocage

Met de trein

Gare de Langres is het grootste en dichts bijzijnde station en  ligt op 34 minuten rijden van Savigny. Hoe vroeger je je treinreis boek hoe voordeliger de tickets zijn.  Vanuit Langres kun je de taxi nemen, als meerdere mensen vanaf station Langres naar het chateau reizen is het te overwegen om samen een taxi te nemen. Ook bestaat de mogelijkheid dat je opgehaald wordt van het station, echter de aankomstdag is voor ons een heel drukke dag. Wij rijden op de aankomstdag, indien gewenst, slechts 1 keer naar Langres, wij stemmen de ophaaltijd af op de diverse aankomsttijden.  Geef je aankomsttijd van te voren aan ons door.

Met de bus

Eurolines vertrekt vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland en Belgie naar grote steden in diverse Europese landen. Het is goedkoop en avontuurlijk.
Klik hier voor informatie over de Eurolines busreizen.

Bla Bla car

Bla Bla car heeft een groot carpool netwerk en tegenwoordig zelfs bla bla bussen. Via de site kun je een carpoolrit of busrit aanvragen

programma 2024

  td style="background-color: #FDBE02;">wijzigingen voorbehouden.
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2024
14 t/m 21 juli 2024
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
28 juli t/m 4 aug. 2024
ZANG MEETS YOGA EN CREATIVITEIT Frankrijk Onbeperkt volgen:
4 t/m 11 augustus 2024
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

11 t/m 18 augustus 2024
TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

18 t/m 25 augustus 2024
YOGA / PILATES & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

midweek april 2025
RETRAITE Start Living your Dreams

Onbeperkt volgen:

najaar 2025 / voorjaar 2026
Authentieke Kenia reis

programma in ontwikkeling:

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial