fbpx
Select Page

Het perfecte plaatje met je smartphone

yoga en creatieve vakantie het perfecte plaatje met je smartphone

Het perfecte plaatje met je smartphone

De lessen van Sidney worden tijdens de yoga en creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in chateau Le Bocage in het kleurrijke paradijs van de Haute Marne, op nog geen 640 km. van Utrecht. Naast deze lessen, waarin je leert het perfecte plaatje te maken met je smartphone, kun je ook Yoga en Pilates lessen volgen en bieden wij nog een aantal creatieve cursussen aan die je onbeperkt kunt volgen voor 1 all-in prijs.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De lessen “Het perfecte plaatje met je smartphone”,  zijn onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je fotografie lessen met je smartphone kunt combineren met yoga, pilates, en creatieve en mindfulness cursussen zoals de levensketting van edelstenen, beschermkristal van edelstenen en oceandrum maken. Al deze lessen kun je onbeperkt volgen voor dezelfde all-in prijs (zie hiervoor de planning van deze week in de rechter kolom op je pc, op je telefoon onderaan de pagina).

Het perfecte plaatje met je smartphone

Het perfecte plaatje schieten met je smartphone is niet moeilijk. Je kunt onder begeleiding van Sidney Lehmann leren hoe je adembenemende foto’s maakt met je mobiele telefoon en hoe je ze perfect bewerkt. Je foto’s zullen er nooit meer hetzelfde uitzien.

Jouw smartphone is het soort camera dat altijd voor je klaarstaat met ongekende mogelijkheden. Je  hoeft niet duizenden euros uit te geven aan dure spullen. Geloof het of niet, maar je kunt prachtige foto’s maken met alleen je smartphone.

Sidney zal je laten zien hoe je de instellingen van je telefoon kunt aanpassen om de beste foto’s te maken en hoe je kunt werken met natuurlijk licht zodat je de perfecte opname kan maken. Ook krijg je tips over hoe je foto’s kunt bewerken met behulp van eenvoudige apps op je telefoon. De technische aspecten van mobiele fotografie, instellingen van je telefoon, belichting, compositie: hoe maak je een beeld dat visueel aantrekkelijk is, het komt allemaal aan bod.

 

 

5 cursussen voor 1 all-in prijs

yoga en creatieve vakantie Frankrijkk yoga pilates perfecte plaatje met je smartphone oceandrum levensketting

yoga en creatieve vakantie het perfecte plaatje met je smartphone

Voor wie

Deze cursus is perfect voor iedereen, ook als je een totale nieuweling bent in fotografie.

 • Als je een nieuweling bent in fotografie
 • of aan het experimenteren bent met fotograferen met je smartfoon
 • je wilt leren hoe je je vaardigheden kunt verbeteren
 • geen moment wil missen en alles prachtig wil kunnen vastleggen,
 • alle tips en tricks wil kunnen oefenen en begrijpen
 • en bovendien wil leren van iemand met jarenlange ervaring, dan zou ik zeggen, ga met ons mee.
docent het perfecte plaatje met je smartphone 

Sidney Lehmann

Sidney Lehmann is een creatieve fotograaf die alleen zijn telefoon gebruikt om foto’s te creëren.  Op social media geeft hij sinds een jaar tips over hoe je de beste foto’s kunt maken met je telefoon, zonder dat je een professionele camera nodig hebt. Zijn content is zo uniek in Nederland dat hij zelfs de enige is die deze mobiele fotografie tips geeft op social media. Inmiddels zijn er meer dan 80.000 mensen die hem volgen,. 

Sidney zegt, volg mij en ik laat je zien hoe jij met alleen je telefoon professioneel ogende foto’s kunt maken. Vertrouw me, je hoeft geen fortuin uit te geven aan een camera om prachtige beelden te creëren – je hebt alles al in je zak zitten!”

Tijdens deze week gaan we er lekker op uit, heerlijk de natuur in en zal Sidney je begeleiden tijdens het hele proces, van het instellen van je telefoon tot het vinden van de perfecte locaties voor de beste foto’s.

Kijk voor meer informatie op:
https://www.facebook.com/sidney.lehmann
https://www.tiktok.com/@sidney_lehmann
https://sindeylehmann.nl

 

 

 

Ga met ons mee

Je kunt al voor 750 euro deelnemen aan een compleet verzorgde creatieve vakantieweek met Het perfecte plaatje met je smartphone in combinatie met Pilates en flow yoga en andere creatieve cursussen. Voor dit bedrag mag je kamperen in de prachtige tuin. Wil je logeren  in een van de kamers dan vind je op het inschrijfformulier meer over de mogelijkheden. De kosten zijn inclusief:

 • 3 maaltijden per dag*
 • alle overnachtingen, kamperen is ook mogelijk
 • onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
 • wifi
 • het volgen van alle programma onderdelen
 • Georganiseerd carpoolen
 • Exclusief reiskosten
 • exclusief materiaalkosten 
 • Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen.
zangvakantie en yoga en creatieve vakantie frankrijk
Chateau Le Bocage

Tijdens deze week verblijven wij in chateau Le Bocage. Robuust, te midden van het dorpje Savigny, een dorpje in de authentieke en landelijke omgeving van de Haute Marne, ligt  landgoed Le Domein Le Bocage, op nog geen 640 km. afstand van Utrecht in het departement Champagne-Ardennen. Naast de rust van directe omgeving van het echte Franse (plattelands)leven, heeft Le Bocage 2 hectare eigen landgoed met een unieke collectie eeuwenoude bomen. Op Landgoed Le Bocage bevinden zich twee bijzondere, bij elkaar gelegen gebouwen: het negentiende-eeuwse chateau, genaamd Le Bocage en ertegenover het bijna tweehonderd jaar oude jachtslot St. Hubert. Le Domaine Château Le Bocage, heeft de allure van de 19e eeuw en de luxe van de 21e eeuw.

Je logeert in een van de 2 of meerpersoons kamers of kampeert in de chateautuin. Klik hier voor meer informatie over chateau Le Bocage. 

Routebeschrijving

Chateau Le Bocage is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan1 Rue du Château, 52500 Savigny, Frankrijk, op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

 

zangvakantie en yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
zangvakantie yoga en creatieve vakantie frankrijk
zangvakantie en yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

programma 2022 / 2023

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2022 / 2023
WORKSHOPS / WEEKENDS
:
15 t/m 22 juli 2023
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
30 juli t/m 6 aug. 2023
TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
6 t/m 13 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

13 t/m 20 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

20 t/m 27 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

wijzigingen voorbehouden.
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial