fbpx
Select Page

Oproep gratis deelname aan Mama Blessing ritueel

Mama Blessing / Mother's Blessing

Oproep: Gratis deelname aan mama Blessing ritueel

LIEFDEVOLLE OPROEP AAN TOEKOMSTIGE MAMA’S IN MAART, APRIL OF MEI 2024 VOOR GRATIS DEELNAME AAN EEN MAMA BLESSING-RITUEEL en deelname aan een nieuwe documentaire over zwangerschap en bevalling anno 2024.
 
Hallo prachtige zwangere vrouwen en degenen die hen omringen,
 
Met liefde en vreugde nodig ik jou, of een bijzondere zwangere vrouw die je kent, uit om deel te nemen aan een onvergetelijke ervaring – een gratis Mama Blessing, geleid door de Caren Simon.
De Mama Blessing is meer dan een ritueel; het is een viering van de prachtige reis naar het moederschap.
 
Als onderdeel van onze bijzondere dag willen we ook jouw verhaal vastleggen in een nieuwe documentaire over zwangerschap en bevallen in 2024, gepresenteerd door KRO-NCRV op NPO1.
 

Wat is een Mama Blessing?

Een mama blessing is een magische ceremonie die de overgang naar het moederschap viert, doordrenkt met liefde, steun en aandacht voor zowel jou als je baby. Het is een dag die je voor altijd in je hart zult dragen, gevuld met warmte en verbinding.
 
Wij richten ons op het eren van jou als aanstaande moeder, en we willen een veilige ruimte bieden vol liefde en ondersteuning terwijl je begint aan deze ongelooflijke reis. Onze wens is om je te omringen met liefde, kracht, steun en aanmoediging terwijl je de prachtige overgang naar het moederschap maakt.
 
Als jij, of een dierbare zwangere vriendin, dit bijzondere moment met ons wil delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen willen we een blijvende herinnering creëren, een ode aan de kracht van moederschap.
 

Laat ons weten of je interesse hebt en laten we samen een onvergetelijk hoofdstuk beginnen!

Nieuwe documentaire KRO-NCRV op NPO1

over zwangerschap en bevallen anno 2024

In deze nieuwe documentaire worden stellen gevolgd die voor het eerst een kindje verwachten en uitgerekend zijn in de periode maart/april/mei.
 
Ze laten zien op welke manier je je allemaal kunt voorbereiden op een bevalling, en wat je allemaal tegenkomt tijdens een zwangerschap, denk aan echo’s, een bevallen opstellen, wel of geen pijnbestrijding, gaat er een doula mee enzovoort.
 
Hiermee hopen ze een integer en realistisch beeld neer te zetten en een intiem inkijkje te geven in iets waar we bijna allemaal mee te maken krijgen, maar eigenlijk maar weinig beeld bij hebben.
 
Wil je bij mij (gratis) een motherblessing ontvangen, kijk hier wat het inhoudt:
 
Vind je het leuk om meer te weten over de documentaire laat het mij weten of Meld je direct aan via paula@wittegeit.tv.
 
Mocht je nog vragen hebben dan weet je me te vinden!!
Caren Simon (0651072079)

overgangsritueel naar het moederschap

 

Combineer je Creatieve vakantie met
yoga – pilates – tai chi of zingen

√ 4 cursussen p.w. onbeperkt
√ 7 overnachtingen
√ kamperen mogelijk
√ 3 maaltijden per dag
√ Onbeperkt koffie, thee, fruit
√ Gratis carpoolservice
√ Gratis wifi

voor één all-in prijs

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

Yoga en creatieve vakantie Frankrijk

Ontdek de Magie van Yoga en Creativiteit bij Chateau Le Bocage!

Welkom bij onze Yoga en Creatieve vakantie, waar elke dag een avontuur is en ontspanning hand in hand gaat met creativiteit! Voor één all-in prijs geniet je onbeperkt van een gevarieerd aanbod aan cursussen en workshops, waardoor elke dag een unieke ervaring wordt.

Begin je Dag met Zen: Kies tussen yoga, tai chi of pilates in de ochtend en namiddag – de keuze is aan jou! Laat de ochtendzon je begroeten terwijl je werkt aan een sterker, flexibeler lichaam en een kalme geest.

Middagen vol Creativiteit: Na een voedzaam ontbijt is het tijd om je creatieve kant te verkennen. Word een kunstenaar met schilder of zanglessen en laat je artistieke expressie bloeien.

Ontdek Je Innerlijke Kunstenaar: De middagen zijn gewijd aan fascinerende workshops zoals de Levensketting van edelstenen,  het creëren van zilveren sieraden maken met art clay silver, boetseren, art journalen of ontdek de magie van de oceandrum.. Laat je creativiteit de vrije loop!

Verblijf in Stijl: Geniet van de betoverende ambiance van Chateau Le Bocage, gelegen in het kleurrijke paradijs van de Haute Marne. Een locatie die niet alleen rust uitstraalt, maar ook de perfecte inspiratiebron is voor jouw creatieve reis.

Feest van Ontspanning en Creativiteit: Of je nu komt voor de yoga, de creatieve workshops, of gewoon om te genieten van de prachtige omgeving, onze Yoga en Creatieve vakantie belooft een feest van ontspanning en creativiteit te worden.

Ontdek Alle Mogelijkheden: Voor een volledig overzicht van onze Yoga en Creatieve vakantieweken, bekijk onze homepage en reserveer jouw plek voor een onvergetelijke reis vol harmonie, kunst en plezier!

Laat het feest beginnen!

yoga en creatieve vakantie yoga vakantie

Vrijheid is blijheid. Voldoende tijd nemen voor jezelf en in vrijheid zijn!

Je eigen keuzes maken en creëren op de manier waarop jij wil. Bij de yoga en creatieve vakantie ondersteunen wij jouw persoonlijke creatieve ontwikkeling. Wij doen er alles aan om jou persoonlijk te begeleiden, vrijheid te laten ervaren, jezelf op je gemak te laten voelen. Tenslotte voel je je het meest comfortabel als je kunt doen waar je goed in bent en vrijheid ervaart.

Ga met ons mee, geniet met ons mee

Yoga en Creatieve vakantie all-in concept

Creëer verwondering, laat je onderdompelen in de heerlijke natuur, lekker verzorgd worden, de vrijheid, plezier en onbeperkt volgen van alle creatieve vakanties. Let goed op de wonderen om je heen en neem afstand van je werk, het thuisfront en de dagelijkse sleur. Ik garandeer je dat je creatiever naar huis gaat.

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk

 

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

 

Yoga en Creatieve vakantie team

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk lekker buiten eten

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

yoga en creatieve vakantie frankrijk

 

Een kijkje in onze wereld

Yoga, pilates, tai chi, zang en Creatieve vakantie Frankrijk
all-in concept in Chateau le Bocage


Onbeperkt volgen van alle cursussen
logeer 7 nachten in het chateau
 of kampeer in de prachtige chateautuin
 3 maaltijden per dag
 Onbeperkt koffie, thee , fruit en bronwater
 Gratis carpoolservice
Gratis wifi

Voor één all-in prijs
Een creatieve vakantie van vrijheid,

ontdekken, zelf kiezen, genieten, plezier en leren

Schilderen ∴ Yoga ∴ Boetseren ∴  Tai Chi ∴ Zingen ∴  Levensketting van edelstenen  ∴ Ocean drum maken ∴   Chi KungZilveren sieraden met art clay silver  ∴ Art journalen ∴  Creatieve meditatie ontspanningsweek  ∴ Pilates / yoga flow  

zie agenda in rechter kolom (onderin op telefoon)

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x