fbpx
Select Page

Geweldige voordelen van Yoga

Als organisator van yoga evenementen en vakanties ben ik zo enthousiast over de waanzinnige voordelen die het beoefenen van yoga je biedt dat ik een aantal artikelen zal wijden aan deze voordelen.

Er zijn maar weinig beperkingen als het erom gaat om met yoga van start te gaan. Je hebt niet eens een yogamat nodig als je het eerst eens zou willen proberen. Kies gewoon een simpl programma met eenvoudige poses en begin ze te ontdekken.

Als je wat geoefender bent zul je in de positieve spiraal komen die yoga je te bieden heeft en zul je in staat zijn meer uitdagender poses te doen en zul je meer voordelen ervaren.

Betere Slaap

Als je begint met het beoefenen van yoga dan zul je opgekropte energieen kunnen los laten die je ervan weerhouden om in slaap te vallen, en lekker door te slapen als je eenmaal in slaap bent gevallen. Yoga helpt om het zenuwstelsel te ontspannen , het deel van je lichaam dat verantwoordelijk is voor een goede nachtrust of een nacht van woelen.

Het meditatieve aspect van yoga is hier duidelijk. Als een drukke geest je ervan weerhoudt om te slapen dan zul je veel baat kunnen hebben bij het beoefenen van yoga op enig moment van de dag om de geest tot rust te brengen en jezelf te bevrijden van de constante gedachtenstroom die je ‘s nachts wakker houden.

Er zijn speciale houdingen die je kunt doen die er specifiek op gericht zijn om je te helpen om beter te slapen. Probeer de uttanasana, Halasana of de savasana voordat je gaat slapen. Deze houdingen zullen je lichaam in een ontspannen staat brengen , waardoor het makkelijker zal zijn om in te dommelen.

Probeer yoga vandaag nog, zodat je: Sneller in slaap valt, langer slaapt en wakker wordt met minder n slaap vallen sneller in slaap langer blijven, en wakker worden met minder pijntjes en kwaaltjes.

Binnenkort meer voordelen van Yoga. Commit je vandaag nog en begin met yoga.

yoga vakantie uttanasana

Uttanasana staande positie

yoga vakantie frankrijk turkije

asana inversies – halasana geïsoleerd

yoga vakantie frankrijk turkije savasana pose

savasana

Yogavakantie en creativiteit in Frankrijk

Yoga – schilderen – boetseren – levensketting van edelstenen – zilveren sieraden

Naast de yogavakantie aan zee verzorgen wij ook yogavakanties in Frankrijk, waarbij je naast de yoga sessies onbeperkt kunt deelnemen aan alle andere creatieve disciplines die in die weken verzorgd worden (schilderen, boetseren, zilveren sieraden maken en de workshop levensketting met edelstenen). Ook deze yoga vakantie is geschikt voor mensen, varierend van beginnend tot gevorderd niveau. De yoga vakantie in Frankrijk wordt verzorgd in chateau Riaucourt (juli 2016) in Poissons (Haute Marne), op slechts 560 km. van Utrecht. Voor meer informatie over de yogavakantie Frankrijk, klik hier.

Yogavakantie aan zee

Yoga – ayurvedische massage – levensketting van edelstenen

Wij zijn blij om je, naast de yoga vakantie en creativiteit Frankrijk , dit jaar  te mogen verwelkomen op de heerlijk ontspannen yoga vakantie aan zee in het prachtige Güzelçamli, (Egeische zee Turkije) “dorp met mooie pijnbomen”, waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. De yoga vakantie aan zee is geschikt voor mensen, variërend van beginnend tot gevorderd niveau. De specifieke gezondheidsvoordelen van yoga worden perfect gecombineerd met gezonde mediterrane gerechten, die bij de prijs zijn  inbegrepen, evenals de ruime accommodatie, ayurvedische massage en de inspirerende workshop Levensketting met edelstenen.

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiemusicalkookworkshop vakantieacteren

Thema programma’s

tango vakantie, yogavakantie aan zee

Retraite Programma’s

http://www.inretraite.nl

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x