fbpx
Select Page

 

Emotioneel sterke vrouwen

Wij vrouwen zijn niet bang om veranderingen aan te brengen in het spel of nieuwe dingen uit te proberen. De intensiteit van onze passie bepaalt in hoge mate de vasthoudendheid waarmee wij dit doen. En bij dit alles handhaven wij een solide gevoel voor humor.  Het zijn wij, de emotioneel sterke vrouwen, die de rest motiveren om door te gaan en als stem van verandering naar voren treden. Desalniettemin is het niet makkelijk om jezelf op de kaart te zetten. Het herhalen van je vaardigheden zullen hier niet echt bij helpen, je hebt drive nodig en je moet jezelf niet in de weg staan.

Er zijn sterke vrouwen voor nodig om toekomstige sterke vrouwen aan te moedigen. Tijdens de Yoga Vrouwen Power Weken kun je de hele week praten en werken met vier doorzetters – zelfverzekerde vrouwen die met passie en enthousiasme werken en datgene doen waar ze gelukkig van worden en dat met liefde en passie willen overdragen en met je willen delen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij vrouwen een duidelijk verschil kunnen maken in deze wereld en het wordt tijd dat wij beginnen met de afstemming hiervan.

Vrouwen power emotioneel sterke vrouwen Marlou van Rhijn

Marlou van Rhijn – de vrouw zonder benen die goud won op de 100 en 200 meter tijdens de Paralympische spelen van 2016

Want het is wel erg gemakkelijk om jouw talenten en passies niet op de waarde in te schatten en jezelf ervan te overtuigen dat ze niet de moeite waard zijn. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen talent heeft, dat iedereen creatief is. Wij kennen ze allemaal, power vrouwen, uit onze eigen omgeving of uit de media.

Ik denk bijvoorbeeld aan Marlou van Rhijn, de vrouw die zonder benen meervoudig wereldkampioen werd en goud won op de 100 en 200 meter tijdens de Paralympische spelen van 2016.

Of Alessandra Garcia, het grote maten model met een missie, die grenzen wil oprekken in de hoop dat de heersende kijk op schoonheid langzaam verandert. Allemaal vrouwen met flinke dosis focus, passie, doorzettingsvermogen en een bewustzijn van hetgeen ze kunnen bewerkstelligen.

Vrouwen power emotioneel sterke vrouw Alessandra Garcia

Alessandra Garcia, het grote maten model met een missie, wil de heersende kijk op schoonheid veranderen

Een andere Power Vrouw die echt gefocust is en zich heel bewust is van haar talent is Beyoncé. Ik vind het heerlijk om haar te zien optreden. En dan heb ik het niet alleen over haar uiterlijk want als ik naar haar kijk dan zie ik haar innerlijke genie verschijnen, ik zie dat ze is geboren om te doen wat ze doet en dat ze er echt geweldig goed in is. Zij vindt dit zelf trouwens ook, ha!!

Wij hebben allemaal een Beyoncé in ons, we kunnen allemaal onstuimig zijn en hebben een woest kloppend meisjeshart (zie gedicht “het leven is een spel”).

Het is jammer dat er nog veel vrouwen ronddwalen in de overtuiging dat ze niet zo interessant zijn als het gaat om hun natuurlijke gaven. Maar wat ik zeker weet is dat we allemaal meer talent hebben dan wij zelf denken. Alles wat we moeten doen om onze innerlijke Beyonce, onze eigen onstuimigheid, naar buiten te brengen is om het te definieren en ervoor te gaan staan en er trots op te zijn.

Vrouwen Power emotioneel sterke vrouwen Beyonce

Beyoncé – Amerikaanse R&B-zangeres, songwriter, actrice en modeontwerpster.

Een sterke vrouw richt zich niet enkel en alleen op het kanaliseren van een innerlijke Beyoncé om vervolgens te hopen dat het leven, zoals ze dat droomt zich automatisch zal voltrekken, maar ze zoekt naar mogelijkheden om dit te ontwikkelen. Tijdens de Vrouwen Power Week gaan we samen op avontuur.

Caren Simon

Yoga Vrouwen Power week

Inspiratie retraite met als thema GELUK
een weekje ME-TIME

Heerlijk ontspannen, dichter bij jezelf komen, opladen en meer leven vanuit je hart? Ga dan mee met de Vrouwen Power Week naar Frankrijk.

Yoga, meditatie, zingen, stembevrijding, levensketting van edelstenen,
feng shui, massage, portretfoto van je mooie zelf, full moon party

 

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial