fbpx
Select Page

Edelsteen sieraden maken

Click Here
yoga en creatieve vakantie edelsteen sieraden maken

Edelsteen Sieraden maken

Tijdens de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk kun je verschillende edelsteen sieraden maken. Of je nu een levensketting van edelstenen, een beschermkristal van edelstenen, een talking stick  of gewoon een leuk edelsteen sieraad wil maken het is allemaal mogelijk. De edelsteen workshops worden tijdens de Yoga en  Creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in chateau Le bocage in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 640 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De edelsteen workshops, waaronder edelsteen sieraden maken, zijn onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je de workshop edelsteen sieraden maken kunt combineren met andere creatieve en bewegingskunst cursussen. Daarnaast heeft iedere week een thema en worden, afhankelijk van de week waarvoor je kiest, lessen verzorgd op het gebied van Yoga, schilderen, boetseren, tai chi, zilveren sieraden met art clay silver, oceandrum, zingen, artjournalen, edelsteen workshops en levensketting van edelstenen. Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen zonder dat je daarvoor extra moet bijbetalen. (zie voor de planning de rechter kolom, op je telefoon onderin de pagina).

Edelsteen Sieraad maken

Het is een feest om een uniek en persoonlijk sierraad te maken met onze uitgebreide collectie aan bijzondere edelstenen als labradoriet, bijzondere (BIWA) parels, agaat, jasper,  rose Kwarts, carneool, turkoois, koraal, hematiet, opaal, tijgeroog etc.etc.

De keuze van de stenen kan intuïtief  geschieden, je kiest in dat geval de stenen waartoe je je aangetrokken voelt, die je het  mooiste vindt en die je het meest opvallen,

Ook kan je een keuze uit de grote collectie edelstenen maken  op  basis van de symboliek van de stenen. Een beschrijving van de werking en symboliek van iedere edelsteen is aanwezig.

Naast een persoonlijk sierraad kun je ook kiezen voor een levensketting van edelstenen, talkingstick of een interieurjuweel beschermkristal van Edelstenen.

Begeleiding:

Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar kunstenaars website (www.carensimon.com)

Je kunt al voor 795 euro deelnemen aan een compleet verzorgde creatieve vakantieweek in combinatie met yoga, pilates, tai chi of zingen. Voor dit bedrag mag je kamperen in de prachtige tuin. Wil je logeren  in een van de tweepersoons kamers dan vind je op het inschrijfformulier meer over de mogelijkheden. De kosten zijn inclusief:

  • 3 maaltijden per dag*
  • alle overnachtingen, kamperen is ook mogelijk
  • onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
  • wifi
  • het volgen van alle 4 programma onderdelen
  • Georganiseerd carpoolen
  • Exclusief reiskosten
  • exclusief materiaalkosten 

Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen.

Edelsteen workshops in Nederland

Klik hier voor meer informatie over onze workshops edelsteen sieraden maken in Nederland.

Chateau Le Bocage

Tijdens deze week verblijven wij in chateau Le Bocage. Robuust, te midden van het dorpje Savigny, een dorpje in de authentieke en landelijke omgeving van de Haute Marne, ligt  landgoed Le Domein Le Bocage, op nog geen 640 km. afstand van Utrecht in het departement Champagne-Ardennen. Naast de rust van directe omgeving van het echte Franse (plattelands)leven, heeft Le Bocage 2 hectare eigen landgoed met een unieke collectie eeuwenoude bomen. Op Landgoed Le Bocage bevinden zich twee bijzondere, bij elkaar gelegen gebouwen: het negentiende-eeuwse chateau, genaamd Le Bocage en ertegenover het bijna tweehonderd jaar oude jachtslot St. Hubert. Le Domaine Château Le Bocage, heeft de allure van de 19e eeuw en de luxe van de 21e eeuw.

Je logeert in een van de 2 of meerpersoons kamers of kampeert in de chateautuin. Klik hier voor meer informatie over chateau Le Bocage. 

Routebeschrijving

Chateau Le Bocage is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan1 Rue du Château, 52500 Savigny, Frankrijk, op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

programma 2024

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2024
14 t/m 21 juli 2024
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
28 juli t/m 4 aug. 2024
ZANG MEETS YOGA EN CREATIVITEIT Frankrijk Onbeperkt volgen:
4 t/m 11 augustus 2024
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

11 t/m 18 augustus 2024
TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

18 t/m 25 augustus 2024
YOGA / PILATES & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

midweek april 2025
RETRAITE Start Living your Dreams

Onbeperkt volgen:

14 febr. t/m 1 maart 2026
Authentieke Kenia reis

Stap binnen in de magie van Afrika :

td style="background-color: #FDBE02;">wijzigingen voorbehouden.
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial