fbpx
Select Page
 Creatieve Vakantie Frankrijk :    Schilderen (schildervakanties), Boetseren (beeldhouwvakanties), Zingen (Zangvakanties), Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenenMix van alle disciplines. Van 3 t/m za. 10 september een speciaal programma: “Ontmoeting vanuit Authenticiteit”.

Creatieve Vakantie Frankrijk Cadeaubon

De Artfriends “Creatieve Vakantie Frankrijk” cadeaubon is een prachtig cadeau om te geven en om te krijgen. De “Creatieve Vakantie Frankrijk” cadeaubonnen zijn te krijgen in een waarde van 20, 25, 50, 75 en 100 euro, of speciaal op naam gesteld te bestellen voor een complete workshop of creatieve vakantie. Met een Artfriends cadeaubon geef je een bijdrage aan een geweldig evenement die je ook samen kunt beleven.

Een telefoontje of email is voldoende om de cadeaubon te bestellen.

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk in Chateau de Gressoux bieden wij  een vrij samen te stellen programma voor zowel beginners als gevorderden om je stem en andere creatieve vaardigheden te ontwikkelen in de disciplines van je keuze. De opties zijn schilderen, boetseren, zingen, zilveren sieraden maken met Art Clay Silver en edelsteensieraden maken. Kies voor een of meerdere disciplines en maak je persoonlijke creatieve vakantie mix.  Tijdens de eerste week van september presenteren wij tevens een speciale creatieve vakantie met als thema: Ont-moeten vanuit Authenticiteit.

In je vrije tijd kun je heerlijk genieten van de prachtige omgeving of van de sauna die in een ruïne in de tuin is gebouwd.

Geef of vraag een bijdrage voor zo’n geweldige creatieve ervaring.

 
   
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x