fbpx
Select Page

In een wereld waar steeds meer geavanceerde technologieën ons leven binnen  dringen en zakelijke belangen teveel grenzen stellen, is het beoefenen van de kunst een toevluchtsoord voor onze ziel om de gewenste expressie vrijheid te bereiken. Wij zijn hier om je te helpen dat heerlijke gevoel van voldoening en innerlijke harmonie te vinden.

Bevrijd je creatieve geest te midden van de adembenemende schoonheid van de Haute Saône tijdens de inspirerende Creatieve Vakantie Frankrijk van Artfriends in Chateau de Gressoux. De foto’s en referenties op deze site spreken boekdelen en geven je een goed idee van de sfeer en kwaliteit van de Creatieve Vakantie Frankrijk. Hieronder een referentie uit ons gastenboek van een van onze deelnemers.

Lieve Friends from/in Art,

Wat een wonderbaarlijke week. Nog nooit geschilderd en ik ga naar huis met 3 doeken eigen werk. Zo…………. veel…………… geleerd van Lowieke oftewel Louis. Bedankt voor al je lessen en tips. Wie weet wat er nog eens van mijn handen komt.

De ochtenden met Roel; wat een ervaring. Aandacht aan je inside-adem- en soms klank. Een zeer welkome start van de dag!

En dan het ontbijt en laat ik ook gelijk de lunch en het diner benoemen. Anna, wat heb jij als chefkok, i.s.m. Roel, Caren en Anton ons verwend. Ik wil ook mijn bewondering uitspreken voor Caren en Roel. Wat hebben we genoten van jullie kookkunst!.

En als we het dan over verwennen spreken, Louis je bent een geweldige sommelier (ik hoop dat ik dat goed schrijf).

De dinsdag boven op de berg was eveneens een happening! Het was (is) allemaal in een woord FANTASTISCH!!!!

En de medegasten, Peter, Wilma, Wil, Ria, Gulay en Hanneke, geweldig bedankt voor alles wat we samen deze week hebben gedaan. Gelachen en gediscussieerd, gehuild en gezweet. Gedronken en gegeten. Samen een dagje weg met Peter en Wilma was ook zeer warm en gezellig.

Bedankt for all!!
liefs, Wilma Gaanderse

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x