fbpx
Select Page

Heb je altijd  al willen leren schilderen of  tekenen? Of ben je geïnteresseerd in het verkennen van andere artistieke expressie vormen zoals boetseren, zingen, zilveren sieraden maken? Zelfs als het beoefenen van een van deze kunstvormen niet nieuw voor je is kun je je vaardigheden verfijnen door nieuwe tips, technieken of oefeningen.

Wat je artistieke verlangens ook zijn, de Creatieve Vakantie Frankrijk van Artfriends biedt je een mooie mix van creatieve workshops waarin je deze verlangens kunt vervullen en onbeperkt kunt deelnemen aan alle creatieve workshops. Een creatieve vakantie met voor elk wat wils en dat op nog geen 650 km van Utrecht. Onze creatieve thuisbasis is Chateau de Gressoux dat gelegen is in de Haute Saone.

Kies je voor een schildervakantie, beeldhouwvakantie, zangvakantie, het maken van zilveren sieraden, sieraden van edelstenen of een mix van al deze workshops, de keuze is aan jou.

Kies voor een laagdrempelige, ongedwongen creatieve vakantie waarbij iedereen, zowel singles, vriend(inn)en stellen als koppels  zichzelf en elkaar ONT-MOETEN. Waarbij vrijheid, zelf kiezen en genieten op de eerste plaats staan.

Join us.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x