fbpx
Select Page

Creativiteit is voor velen een levenswijze. Wij zijn een creatief stel met een passie voor kunst, ideeën en het delen van onze passie met onze gasten. De afgelopen drie jaar hebben we vorm gegeven aan de Creatieve Vakantie Frankrijk met één doel voor ogen: onze gasten leerzame, ongedwongen en ongeëvenaarde creatieve ervaringen  te bieden op een prachtige plek, waarbij ze de gelegenheid hebben om alle aangeboden kunstdisciplines onbeperkt te volgen en zodoende ook kennis te maken met kunstvormen die niet eerder zijn beoefend.

Het is geweldig om te zien hoe bijzonder onze gasten deze geweldige plek ervaren door creatief bezig te zijn, of het nu is door middel van schilderen, tekenen, boetseren, zingen, Tai Chi, Yoga, acteren, film maken of zilveren sieraden maken.

Ons eclectisch team van inspirerende kunstenaars en docenten is er om je aan te moedigen en te ondersteunen. Onze docenten gebruiken geen technisch jargon, maar communiceren hun passie op een manier die toegankelijk is, onderhoudend en aantrekkelijk is.

Creatieve Vakantie Frankrijk is een kleinschalige creatieve vakantie van ongeveer 10 tot 20 gelijkgestemde mensen die graag creatief bezig zijn, nieuwe dingen willen leren, genieten van gezellig samen eten, drinken, praten rond het kampvuur en van de vrijheid die wij hoog in het vaandel hebben staan.

Wij heten u van harte welkom in Chateau de Gressoux in de Frankrijk (Haute Saone) op nog geen 650 km. Van Utrecht.

Caren Simon en het Artfriends Team van Creatieve Vakantie Frankrijk

 Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-ChiZilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, film maken, kookworkshop vakantie, yoga vakantie, acteren, vrouwenpower week
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x