fbpx
Select Page

Het boetseren van een sculptuur is simpelweg het geven van vorm aan een stuk klei.  Ervaren kunstenaars hebben ervaren dat het experimenteren met verschillende methoden en technieken zal leiden tot de meest lonende resultaten.

Boetseren van een overtuigende gelijkenis is net als bij veel andere verworven vaardigheden, hoe meer je het doet, hoe beter je wordt. Door veel te oefenen ontwikkel je het vermogen tot het waarnemen van verschillende dimensies en nuances van het gezicht.

In bijgaand filmpje laat Steve LeGrand zien hoe hoe hij boetserend tot een portret komt. Een boeiend en leerzaam proces.

Creatieve Vakantie Frankrijk, onbeperkt volgen van alle creatieve workshops voor één prijs . Stel je eigen creatieve mix samen:   Schilderen (schildervakanties), Boetseren (beeldhouwvakanties), Zingen (Zangvakanties), Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, Mix van alle disciplines. Van 3 t/m za. 10 september een speciaal programma: “Ontmoeting vanuit Authenticiteit”.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x