fbpx
Select Page

Is er zoiets als een zangvakantie die betaalbaar is en gegeven wordt op een mooie locatie in een prachtige omgeving?

Voor zo’n vakantie ben je bij de zangvakanties van Artfriends, die onder het concept “Creatieve Vakantie Frankrijk” worden verzorgd, op het juiste adres. Met onze Creatieve Vakanties Frankrijk bieden wij laagdrempelige, ongedwongen creatieve vakanties waarbij iedereen, zowel singles, vriend(inn)en stellen als koppels  zichzelf en elkaar ONT-MOETEN. Waarbij vrijheid, zelf kiezen en genieten op de eerste plaats staan.

Onze zangvakanties zijn gericht op zangers van alle competenties die onder begeleiding van onze deskundige zangcoaches  een verandering in ademsteun gebruik, stemgebruik en performance zullen ervaren en zullen groeien door te zingen in harmonie met de groep. Tijdens de week werken we toe naar een eindperformance, die de laatste dag zal worden uitgevoerd

De creatieve vakanties worden verzorgd in Chateau de Gressoux, een ideale basis voor Artfriends om haar gasten te ontvangen. In je vrije tijd kun je heerlijk genieten van de prachtige omgeving of van de sauna die in een ruine in de tuin is gebouwd. Naast de zang workhops worden iedere week verschillende kunst disciplines verzorgd door gepassioneerde kunstenaars die je onbeperkt kunt volgen.

Kies uit een mix van disciplines

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende kunstdisciplines verzorgd. Of je nu kiest voor een schildervakantie, zangvakantie, beeldhouwvakantie, of kiest voor een mix van alle aangeboden workshops waaronder ook zilveren sieraden maken en sieraden van edelstenen,  de keuze is aan jou. Kijk voor het workshopprogramma in de agenda.

Schrijf je in voor de Creatieve Vakantie Frankrijk en ervaar de vrijheid in keuze en zijn, ontmoet gelijkgestemden en kies voor een vakantie vol creativiteit en plezier.

Zangvakantie Highlights: 

  • Ontspannen, informele zang workshops en adem/klank sessies
  • Deskundige, gepassioneerde zangcoaches die je helpen het beste uit je stem te halen
  • Vrije tijd in de middag
  • Een informeel optreden op de laatste avond van uw vakantie
  • 7 overnachtingen in de comfortabele kamers in Chateau de Gressoux
  •  of kamperen in de kasteeltuin
  • Volpension met 3 maaltijden per dag inbegrepen
  • Onbeperkt volgen van alle andere creatieve workshops
  • Sauna gebruik
  • All in al vanaf  € 550 pp.

Creatieve Vakantie Frankrijk

Creativiteit – vrijheid – vriendschap – plezier – ontwikkeling – natuur – bergen – watervallen – rivieren

join us!

 

Creatieve Vakantie Frankrijk schilderen, boetseren, zingen, tai chi, acteren, etc... all in arrangement met sauna

naar de zangpagina

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x