fbpx
Select Page

De Creatieve Vakantie Frankrijk biedt je een prachtige gelegenheid om de kunsten en geheimen van diverse disciplines te leren.

Beeldhouwvakantie Boetseren

Boetseren met klei is de additieve vorm van beeldhouwen. Bij het werken met klei ervaar je de vrijheid om zowel materiaal te verwijderen als toe te voegen (additief).

Neem deel aan de ontdekking van je eigen creativiteit en zelfexpressie door middel van het boetseren met klei. Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk kun je in alle vrijheid, middels het creëren van een abstract kunstwerk die je de mogelijkheid geven om je gevoelens te uiten,  tot het diepste niveau van zelfexpressie komen.

Kies je voor een meer technische aanpak dan zullen we middels waarnemingsoefeningen, opdrachten of met je eigen ideeën komen tot ontwikkeling van je boetseer vaardigheden.

Creatieve vakantie Frankrijk in Chateau de Gressoux

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk streven wij ernaar om je creativiteit te ontwikkelen en zelf-ontdekking te stimuleren en inspireren.

De creatieve vakanties worden verzorgd in Chateau de Gressoux, een ideale basis voor Artfriends om haar gasten te ontvangen. In je vrije tijd kun je heerlijk genieten van de prachtige omgeving of van de sauna die in een ruine in de tuin is gebouwd. Naast de zang workhops worden iedere week verschillende kunst disciplines verzorgd door gepassioneerde kunstenaars die je onbeperkt kunt volgen.

Kies uit een mix van disciplines

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende kunstdisciplines verzorgd. Of je nu kiest voor een schildervakantie, zangvakantie, beeldhouwvakantie, of kiest voor een mix van alle aangeboden workshops waaronder ook zilveren sieraden maken en sieraden van edelstenen,  de keuze is aan jou. Kijk voor het workshopprogramma in de agenda.

Doe mee

Schrijf je in voor de Creatieve Vakantie Frankrijk en ervaar de vrijheid in keuze en zijn, ontmoet gelijkgestemden en kies voor een vakantie vol creativiteit en plezier.

Creatieve Vakantie Highlights:

  • Ontspannen, informele creatieve workshops
  • Deskundige, gepassioneerde docenten die je helpen het beste uit je creativiteit te halen
  • Vrije tijd in de middag
  • Een expositie op de laatste avond van uw vakantie
  • 7 overnachtingen in de comfortabele kamers in Chateau de Gressoux
  •  of kamperen in de kasteeltuin
  • Volpension met 3 maaltijden per dag inbegrepen
  • Onbeperkt volgen van alle andere creatieve workshops
  • Sauna gebruik
  • All in al vanaf  € 575 pp.

.

Creatieve Vakantie Frankrijk

Creativiteit – vrijheid – vriendschap – plezier – ontwikkeling – natuur – bergen – watervallen – rivieren

join us!

Creatieve vakantie Frankrijk & Retraite programma's
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x