fbpx
Select Page

Art Clay Silver – Zilveren sieraden maken

Art Clay Silver is een uniek materiaal dat bestaat uit zilverpoeder,  organisch bindmiddel en water. Deze samenstelling maakt  het tot kneedbaar zilver ( zilverklei) . De mogelijkheden zijn ongekend. Het biedt je de mogelijkheid om je eigen unieke zilveren sieraden maken  zonder daar een edelsmid opleiding voor te volgen.

Ook zilversmeden hebben het gemak en de toegevoegde waarde van Art Clay Silver ontdekt bij het ontwerpen van hun sieraden.

De klei is makkelijk te vormen en dat geeft je eindeloos veel mogelijkheden bij het maken van eigen sieraden en kunstobjecten. De klei verandert in puur zilver bij verhitting. Het bindmiddel verbrandt en het water verdampt.

In bijgaand filmpje kun je zien hoe makkelijk het is om je eigen unieke en persoonlijke sieraden te maken met Art Clay Silver.

Tijdens de creatieve vakantie Frankrijk kun je gedurende een week in alle rust je eigen ontwerpen vormgeven en bijzondere sieraden mee naar huis nemen die je nog lang zullen herinneren aan de heerlijke creatieve vakantie in Chateau de Gressoux.

Voor meer informatie over Art Clay Silver en onze cursussen en workshops in Nederland.

 
   
Creatieve Vakantie Frankrijk, onbeperkt volgen van alle creatieve workshops voor één prijs . Stel je eigen creatieve mix samen:   Schilderen (schildervakanties), Boetseren (beeldhouwvakanties), Zingen (Zangvakanties), Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, Mix van alle disciplines. Van 3 t/m za. 10 september een speciaal programma: “Ontmoeting vanuit Authenticiteit”.
 
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x