fbpx
Select Page
Geklonken Art Clay Silver of koperen ketting met wilde rozen

Ook in de meivakantie staat een creatieve vakantie Frankrijk week gepland in chateau de Gressoux in Frankrijk (650 km van Utrecht). Tijdens deze week kun je o.s. weer de prachtigste sieraden maken van  Art Clay Silver, kneedbaar zilver dat na het stoken verandert in puur zilver. Indien je nog nooit gewerkt hebt met Art Clay Silver is dit een ideale gelegenheid om kennis te maken met deze metaalklei. Degenen die reeds bekend zijn met dit prachtige Art Clay Silver materiaal kunnen hun technieken verder ontwikkelen.

Hiernaast ter inspiratie een video filmpje van Cooltools USA waarin Mardel Rein demonstreert hoe je een mooie schakelketting kunt maken van Art Clay Silver of kopermetaal met behulp van haar nieuwste textuur sheet “wilde rozen” of een andere structuur en haar nieuw ontwikkelde hulpmiddel om geïntegreerde oogjes te maken. De verschillende schakelonderdelen van de ketting worden aan elkaar bevestigd met een splitring of met klinknagels. Je leert gebruik te maken van het geweldige product Jett Sett, een kneedbaar plastic dat onmisbaar is in iedere studio, die het maken van een klinknagel heel gemakkelijk maakt.

Veel plezier bij het bekijken van de video en wellicht tot ziens in Frankrijk.

Caren Simon
Artfriends / Creative Partner

 
Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk, kun je alle creatieve workshops onbeperkt volgen voor één prijs . Stel je eigen creatieve mix samen:   Schilderen (schildervakanties), Boetseren (beeldhouwvakanties),   Zingen (Zangvakanties),  Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, Mix van alle disciplines, Tai-Chi, film maken,
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x