fbpx
Select Page
Dit is een leuke techniek voor het maken en uitsnijden van bolle en holle vormen van Art Clay Silver. Deze techniek werkt met elk type klei en biedt je de mogelijkheid om prachtige stukken te maken die weinig afwerking nodig hebben. Je kunt voor deze techniek gebruik maken van elk gewenst sjabloon. Cool Tools heeft een aantal mooie sieraden sjablonen waaruit je kunt kiezen.De dikte van de klei is bepalend voor de manier waarop de klei zal opbollen. Je kunt het oppervlak zo veel of zo weinig vervormen als je wilt.

Als je een dichte, holle vorm, wilt maken is het belangrijk dat de onderkant van de helften vlak eindigen. Deze techniek maakt het zo gemakkelijk om bolle, holle kralen en elementen te maken. Maak 2 helften van gelijke grootte en plak ze op elkaar. Speel met deze techniek met behulp van polymeer klei om te oefenen en te ontdekken welke leuke objecten je met deze techniek kunt maken.

 

 

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-ChiZilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, yoga vakantie, film maken, kookworkshop vakantie, acteren vrouwenpower weken

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x