fbpx
Select Page
Acteren kan een geweldige hobby voor je zijn, waar je op een bijzonere manier van kunt genieten in je vrije tijd. Tijdens de creatieve vakantie verzorgen wij workshops acteren, een acteer vakantie waarin je je acteer vaardigheden kunt ontwikkelen en bijslijpen, zelfs als je al ervaring hebt met acteren en eerder acteer cursussen hebt gevolgd. Als je voor de eerste keer deelneemt aan een cursus acteren worden de basisprincipes van acteren aangereikt.

Acteren kan je helpen om controle te hebben over je emoties. In tegenstelling tot wat je wellicht weleens hebt gezien tijdens reality tv shows, heeft echt acteren niets te maken met het uit de hand laten lopen van je emoties, het naakt en ongecontroleerd lopen over het podium of zwaaiend met je handen omhoog gericht elke gedacht die in je opkomt te schreeuwen richting de hemel.

Bij echt acteren gaat het erom dat je weet welke emoties je gebruikt bij welke tekst en hoe je gezichtsuitdrukking dient te zijn, zodat je de juiste emoties kunt overbrengen.

Met andere woorden, acteren is meer dan een kunst of een ambacht: het is discipline die je ook leert controle en discipline uit te oefenen op je emoties in het echte leven.

Acteren kan je helpen te focussen. Als een bepaalde omgeving of intercommunicatieve emotie uitgebeeld dient te worden dienen acteurs extra gefocussed te zijn.
Acteren kan helpen bij het  loslaten van spanning. Veel van de oefeningen zijn erg plezierig en maken je zelfs aan het lachen. Andere oefeningen zullen je helpen te begrijpen waarom je op een bepaalde manier reageert op bepaalde prikkels. Als je meer over jezelf ontdekt, krijg je een betere controle over jezelf en kun je misschien meer een zijn met jezelf zowel als genieten van jezelf tijdens het proces.

klik hier voor meer informatie over onze creatieve vakantie acteren

Acteren tijdens vakantie

Actrice Mareen Hoek verzorgt Acteren tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk

Combineer je Acteer vakantie met creatieve disciplines

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-ChiZilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, yoga vakantie, film maken, kookworkshop vakantie, acteren

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x