fbpx
Select Page

15 jaar zelfliefde en creativiteit bij Yoga en creatieve vakantie retreats

15 jaar zelfliefde en creativiteit bij onze Yoga en creatieve vakantie retreats

Dit jaar vieren we een bijzonder jubileum: 15 jaar van onze Yoga en Creatieve Vakantie! Dat betekent al 15 jaar vol inspiratie, ontspanning en persoonlijke groei. En waarom zijn we zo succesvol? Omdat we fysieke, creatieve en mindfulness cursussen combineren. Deze mix brengt je focus, aandacht, geluk, gezondheid, bewustzijn en een diep gevoel van zielsgeluk. Het is dé perfecte manier om helemaal uit je hoofd te komen en volop te genieten.

Losse eilandjes

Geboren en getogen op Aruba groeide ik op in een wij-cultuur. Iedereen was er voor elkaar. In het Westen hebben we vaak de neiging om onszelf te zien als losse eilandjes, met duidelijke grenzen en een eigen identiteit. We piekeren over van alles: vertrouwen, twijfel, geluk, mislukking, vaardigheden, beperkingen en privileges. Maar eigenlijk zijn we ook kosmisch verbonden met de mensen om ons heen en allerlei sociale, politieke en economische structuren. Dus ja, we leren niet alleen van onszelf te houden, maar ook van anderen!

Eerst van jezelf houden om van een ander te kunnen houden?

Het is een klassiek kip-en-ei-verhaal: om van een ander te kunnen houden, moeten we eerst van onszelf houden. En om van onszelf te houden, moeten we anderen toestaan om van ons te houden. Daarbij moeten we erkennen dat een negatief zelfbeeld vaak wordt gevormd door wat de maatschappij ons vertelt over wie lief, prijzenswaardig of walgelijk is. in een (liefdes)relatie kun je niet alleen oefenen met het liefhebben van een imperfect wezen, je kunt ook oefenen met het ontvangen van liefde als imperfect wezen. Het werkelijk ontvangen van liefde, zelfs als we helemaal ons onvolmaakte, authentieke zelf zijn, is voor de meesten van ons een flinke uitdaging. Een relatie is dan ook de perfecte plek om hier volop mee te kunnen oefenen. Langzaam maar zeker zul je er beter in worden en zelfs het vertrouwen ontwikkelen dat je het ook nog eens hartstikke waard bent. 

 

 

Yoga en creatieve vakantie zelfliefde

 

Yoga en creatieve vakantie retreats 15 jaar een succesvolle formule

Yoga en creatieve vakantie

Zelfliefde gaat om eigenwaarde

Zelfliefde gaat om eigenwaarde en het vermogen om onszelf te accepteren, zelfs als we fouten maken. Het betekent dat we nieuwe dingen proberen en niet bang zijn om te falen, zonder onszelf als mislukkingen te zien. Kunnen we die zelfcompassie meenemen in onze relaties? Natuurlijk kunnen we dat!

Bij onze yoga en creatieve vakantie dragen we al 15 jaar bij aan jouw reis naar zelfliefde met ons mindfulness project: de Levensketting van Edelstenen. Deze ketting symboliseert onze verbindingen, zowel intern als extern. Door bewust met deze edelstenen te werken, oefenen we in zelfacceptatie, compassie en het vieren van onze onvolmaaktheden. Elke steen vertegenwoordigt een stap in jouw reis naar zelfliefde en verbinding met anderen.

Levensketting van edelstenen

Zelfliefde draait minder om het vermogen om eenzaamheid te weerstaan of onafhankelijk te zijn. Het gaat om het bewustzijn en de acceptatie van onze onvolledigheid en het toestaan dat anderen van ons houden, zelfs als we onszelf niet altijd zo lief vinden. Hun versie van ons is vaak aardiger dan die van onszelf.

Dus, waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze feestelijke 15-jarige jubileumeditie en ontdek hoe je door creativiteit en mindfulness meer zelfliefde kunt ontwikkelen. Onze Yoga en creatieve vakantie retreats bieden je een ondersteunende, liefdevolle omgeving waarin je volledig jezelf kunt zijn. Kom mee en beleef hoe het is om in harmonie met jezelf en anderen te leven. Tot snel!

Een Yoga en creatieve vakantie kan je creativiteit een boost geven. We genieten allemaal van een welverdiende vakantie. Een tijdje niet werken, tijd doorbrengen met familie, vrienden of nieuw te ontmoeten vrienden op je yoga en creatieve vakantie en alleen dingen doen die je echt leuk vindt.

Of je nu gaat schilderen, yogalessen volgt, gaat zingen, boetseren, zilveren sieraden maken, heerlijk gaat wandelen in de prachtige natuur……. een heerlijke yoga en creatieve vakantie geeft je nieuwe energie en biedt je de mogelijkheid om creatiever terug te keren naar huis.

yoga en creatieve vakantie Frankrijk
yoga en creatieve vakantie frankrijk ervaar echte vrijheid

Nieuwe ervaringen

Een nieuwe omgeving of stimulus beïnvloedt je hersenen. Nieuwe geluiden, geuren, smaken, talen, activiteiten, ervaringen of bezienswaardigheden prikkelen verschillende delen van je hersenen wat leidt tot nieuwe verbindingen en inzichten.

Ga met ons mee, geniet met ons mee

Yoga en Creatieve vakantie all-in concept 

Creëer verwondering, laat je onderdompelen in de heerlijke natuur, lekker verzorgd worden, de vrijheid, plezier en onbeperkt volgen van alle creatieve vakanties. Let goed op de wonderen om je heen en neem afstand van je werk, het thuisfront en de dagelijkse sleur. Ik garandeer je dat je creatiever naar huis gaat.

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk

 

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
 

Yoga en Creatieve vakantie team

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk lekker buiten eten

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

yoga en creatieve vakantie frankrijk

 

Een kijkje in onze wereld

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk
all-in concept in een Frans chateau

 Onbeperkt volgen van alle cursussen
logeer 7 nachten in het chateau
 of kampeer in de prachtige chateautuin
 3 maaltijden per dag
 Onbeperkt koffie, thee , fruit en bronwater
 Gratis carpoolservice
Gratis wifi

Voor één all-in prijs
Een creatieve vakantie van vrijheid,

ontdekken, zelf kiezen, genieten, plezier en leren

Schilderen ∴ Yoga ∴ Boetseren ∴  Tai Chi ∴ Zingen ∴  Levensketting van edelstenen  ∴ Ocean drum maken ∴   Chi KungZilveren sieraden met art clay silver  ∴ Art journalen ∴ Pilates  Creatieve meditatie ontspanningsweek

zie agenda in rechter kolom (onderin op telefoon)

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x