fbpx
Select Page

15 geweldige ideeēn om op oudejaarsavond 2023 in te luiden

Vier het komende nieuwe jaar met deze leuke activiteiten

Ik hoop oprecht dat je veel positieve ervaringen hebt mogen beleven in 2022.  En als je wat downs had, wens ik voor jou dat je in het nieuwe jaar verder kunt gaan in de overtuiging dat je door het zetten van effectieve stappen verandering kunt manifesteren. 

 

Vier je overwinningen

Als je afscheid neemt van 2022 – of het nu mooi was, vreselijk of een combinatie van beide – het is belangrijk tijd te nemen om hetgeen je bereikt hebt, je overwinningen te vieren. Hoe het ook uitpakte, je hebt het overleefd!

Neem, met dat in gedachte, even de tijd om na te denken over hoe je het nieuwe jaar wilt inluiden. Er zijn voor de hand liggende dingen om te doen op oudejaarsavond, zoals naar een nieuwjaarsfeest gaan, een oudejaarsconference bekijken op tv of genieten van een heerlijk diner met dierbaren. Wat ik hoop dat je niet doet, is doen alsof het een gewone dag is.

Hoe zeg je hallo tegen 2023?
Hier een aantal ideeën om 2023 in te luiden

ontpop tot een vlinder yoga en creatieve vakantie

Neem even de tijd om je intenties voor het komende jaar vast te stellen. Wat wil jij bereiken in het nieuwe jaar? Wat hoop je onder de knie te krijgen of te overwinnen? Wat zal je vervullen?

schrijven in gras yoga en creatieve vakantie

resolutie 1 2023Neem de tijd om kleine aanpassingen die je zou kunnen aanbrengen in je dagelijkse routine op te schrijven.

Dit  jaar begin je met haalbare overwinningen, niet met onmogelijk te houden beloften!

Voel het of doe alsof je het voelt. Dit is belangrijk. Je kunt zoveel denken over wat je wilt veranderen, maar het zal niet tot je komen als je het nog niet voelt. Als je je blijft focussen op wat je (nog) niet hebt, versterkt het universum dat. Dus concentreer je op wat je wel wilt en voel het alsof het er al is. Maak het echt voor jezelf. 

Maak dan verbinding met dit gevoel alsof ze er al zijn (omdat ze er zijn). Alles wat je wilt voelen zit al in je, je hoeft je er alleen maar op af te stemmen en het te laten groeien door je erop te concentreren.

nieuwjaars resolutie 2023 yoga en creatieve vakantie

resolutie 2 2023 yoga en creatieve vakantieMet welke uitdagingen heb je dit jaar te maken gehad?
Wat hebben ze je geleerd over jezelf, je dierbaren of je gemeenschap? Overweeg hoe hetgeen je hebt geleerd je in de toekomst kan helpen middels een reis naar de toekomst.

Stel je daarbij voor dat je in de toekomst een vriend of familielid vertelt hoe je hebt gemanifesteerd wat je wilde. Stel je de opwinding voor als je ze vertelt hoe wonderbaarlijk alles op de juiste timing op zijn plaats viel. 

Voel de opwinding, het geluk, de voldoening. Vertel ze hoe je in het begin twijfelde, maar dat het allemaal op de meest perfecte manier gebeurde.

 Dit is een kleine truc die wonderen verricht bij het versterken van je manifestatie. Maak je dan klaar om dat gesprek in het echte leven te voeren!

love yourself yoga en creatieve vakantie

intenties 2023 yoga en creatieve vakantieDenk na over de ideeën, gewoonten en relaties je dit jaar hebben tegengehouden.

Vraag jezelf af hoe je hun aanwezigheid in je dagelijks leven kunt verminderen of helemaal kunt laten gaan.

Caren Simon yoga en creatieve vakantie

intentie 4 2023Plan nu een heerlijke vakantie 

Een leuk begin van het nieuwe jaar is het uitkijken naar een welverdiende vakantie. Vakanties zijn iets heel persoonlijks waarbij je flexibiliteit, vrijheid en gezelligheid nastreeft. Wellicht is dit jaar een yoga en creatieve vakantie iets voor jou? Een vakantie waarbij je yoga, tai chi of pilates combineert met creativiteit, 4 cursussen per week kunt volgen voor 1 all-in prijs, vaardigheden aanleert en in alle vrijheid en flexibiliteit kunt genieten op een prachtige plek met liefdevolle deskundige docenten. Geniet nog 2 dagen van de vroegboekkorting

manifesteer je doelen 2023 yoga en creatieve vakantie

intentie 5 2023Manifesteer je doelen
Mediteren en nadenken over het komende jaar, is een uitstekende manier om het nieuwe jaar in te gaan met een gefocuste, heldere mentaliteit. Probeer je doelen op te splitsen per kwartaal, maand of zelfs per week; het zal je verbazen hoeveel een beetje planning je kan helpen om je bedrijf te laten groeien, je droomvakantie te plannen of dat boek af te maken dat je altijd al wilde schrijven.

Wees daarbij heel specifiek in wat je echt wil en waarom. 

Hoe duidelijker je bent, hoe gemakkelijker het is om te krijgen wat je wilt. Om nog duidelijker te worden, bedenk waarom je wilt wat je wilt. Soms zit er onder een verlangen eigenlijk een dieper verlangen. Richt je manifestatie op dat diepere verlangen en laat het universum de details uitzoeken.

manifestatie 2023 yoga en creatieve vakantie

resolutie 6 2023Vier het buitenleven, ga op avontuur
Tijd buitenshuis doorbrengen in de natuur  doet wonderen voor je psyche. Maak plannen om vrienden te ontmoeten in een nabijgelegen park of maak een mooie wandeling met een geliefde.
Wandelen, skiën, fietsen, surfen… behalve de prachtige natuurlijke taferelen die je kunt opnemen zal ook  de frisse lucht je helpen om serotonine in je hersenen aan te maken, wat je kan helpen om een ​​gezonde emotionele toestand te behouden en het jaar met een goed humeur te beginnen

nieuwjaars resolutie 2023

intentie 7 2023Kleed je alsof je naar een bijzondere gelegenheid gaat
Je maakt je niet vaak op, vooral als je veel thuis werkt,  dus jezelf aankleden voor een speciale gelegenheid (2023!) kan heel leuk zijn. Haal je meest fantastische stukken tevoorschijn of koop iets nieuws, zodat je je koninklijk kunt kleden, of je nu naar een nieuwjaarsfeest gaat of uit je dak gaat in je eigen woonkamer

resolutie 8 2023Bel een geliefde
Je vrienden en familie hebben je waarschijnlijk geholpen dit jaar door te komen. Bel ze om ze te bedanken, gewoon even contact te maken, verhalen uit te wisselen en plannen te maken voor 2023.

resolutie 9 2023Ruim je huis op voor een schone start
Je hoeft niet tot de lente te wachten om schoon te maken en orde op zaken te stellen. Doe wat Marie Kondo zegt en beperk je bezittingen tot alleen die dingen die je vreugde brengen. Ga het komende jaar fris en onbezorgd het jaar in. Koop een voorraad opbergdozen zodat je rommeltjes een plek hebben.

manifestatie 2023 yoga e creatieve vakantie

resolutie 10 2023Schrijf dankbaarheidskaartjes naar degenen die je hebben geholpen
Het is leuk om je dankbaarheid in woorden uit te drukken en brieven naar je vrienden en familieleden te sturen. Je lieve briefje zal ongetwijfeld de dag van je dierbaren opvrolijken, evenals die van jou om liefde te verspreiden.

intenties 2023 yoga en creatieve vakantie

resolutie 11 2023 yoga en creatieve vakantieVerzamel herinneringen van het jaar
Ik realiseerde mij dat het alweer een tijd geleden is dat ik foto’s heb afgedrukt en fotoboeken heb gemaakt. Wanneer heb jij voor het laatst foto’s afgedrukt? Neem de tijd om dat nu te doen. Of je nu een plakboek maakt van het afgelopen jaar of een ander thema, het is leuk om herinneringen op een tastbare manier te herbeleven. Je kunt ook een digitaal plakboek maken als het hele knip- en lijmproces niet jouw ding is.

nieuwjaars resolutie 2023 yoga en creatieve vakantie

resolutie 12 2023Speel spelletjes met geliefden
Zelfs als degenen die je na aan het hart liggen te ver weg zijn om te bezoeken, kunt je toch het nieuwe jaar met hen vieren. Er zijn tal van manieren om online contact te maken met vrienden en familie, waaronder tal van online spelletjes die geweldig zijn voor groepen, en games die je via FaceTime kunt spelen. Of houd het simpel en speel thuis gezinsvriendelijke bordspellen.

Nieuwjaars resolutie 2023

resolutie 13 2023Plan een heerlijke high tea of diner
Als er een feestdag is die perfect is om je gezelligste loungekleding aan te trekken en alles uit de kast te halen om een ​​gastronomische maaltijd van begin tot eind te bereiden, dan is het oudejaarsavond. Maak een recept dat je altijd al hebt willen proberen met je partner, of organiseer een etentje voor je beste vrienden.

nieuwjaars resolutie 2023 yoga en creatieve vakantie

resolutie 14 2023Ga dansen
Het maakt niet uit of je naar je favoriete club gaat of naar je beste afspeellijst luistert in het comfort van je eigen huis, dansen is altijd een goed idee op oudejaarsavond. Of je nu op zoek bent naar een excuus om je meest sprankelende jurk te dragen, geïnteresseerd bent om je een beetje in het zweet te werken, of op zoek bent naar een activiteit waarbij niet noodzakelijkerwijs drank betrokken is, dansen is een veilige gok.

nieuwjaars resolutie 2023 yoga en creatieve vakantie

nieuwjaars resolutie 2023 yoga en creatieve vakantieVerwen jezelf

Wat is een betere manier om voor jezelf te zorgen dan jezelf te verwennen: het stuk cake, de jurk, de manicure, het frisse kapsel. Jezelf trakteren betekent van jezelf houden. Slaap goed, blijf bewegen, eet gezond, zeg nee tegen anderen en zeg meer ja tegen jezelf, laat de natuur zijn wonderen verrichten, knuffel met je huisdier,  kook je eigen eten, lees een boek, besteed tijd aan je favoriete creatieve hobby, neem een digitale detox, mediteer, verwen jezelf met een heerlijke massage, luister naar mooie muziek, neem een lekker bad met de heerlijkst ruikende olien en verzorgingsprodukten, verwen jezelf met een masker,  bespeel je instrument………..

Ga met ons mee, geniet met ons mee

Yoga en Creatieve vakantie all-in concept 

Creëer verwondering, laat je onderdompelen in de heerlijke natuur, lekker verzorgd worden, de vrijheid, plezier en onbeperkt volgen van alle creatieve vakanties. Let goed op de wonderen om je heen en neem afstand van je werk, het thuisfront en de dagelijkse sleur. Ik garandeer je dat je creatiever naar huis gaat.

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk

 

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

 

Yoga en Creatieve vakantie team

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk lekker buiten eten

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

yoga en creatieve vakantie frankrijk

 

Een kijkje in onze wereld

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk
all-in concept in een Frans chateau

√ €50 vroegboekkorting korting (zie het inschrijfformulier voor de voorwaarden)
 Onbeperkt volgen van alle cursussen
logeer 7 nachten in het chateau
 of kampeer in de prachtige chateautuin
 3 maaltijden per dag
 Onbeperkt koffie, thee , fruit en bronwater
 Gratis carpoolservice
Gratis wifi

Voor één all-in prijs
Een creatieve vakantie van vrijheid,

ontdekken, zelf kiezen, genieten, plezier en leren

Schilderen ∴ Yoga ∴ Boetseren ∴  Tai Chi ∴ Zingen ∴  Levensketting van edelstenen  ∴ Ocean drum maken ∴   Chi KungZilveren sieraden met art clay silver  ∴ Art journalen ∴  Creatieve meditatie ontspanningsweek ∴  pilates / yoga flow

zie agenda in rechter kolom (onderin op telefoon)

Exclusieve aanbieding 2023

Boek nu voor 2 personen een tweepersoons kamer en ontvang € 50 p.p. vroegboekkorting

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x